Familia traditionala Tarom

Read Time:1 Minute, 18 Second

Fabulosii comunicatori ai Tarom au dat-o din nou bara, de data asta prezentand o oferta care cred ca in tari cu apa calda si companii cu management sanatos ar fi dus la zburarea lor in suturi.

Povestea e simpla: ieri, pe pagina de Facebook a Tarom fost promovata o oferta… o oferta in stilul caracteristic, din pacate. Sub titlul „sustinem calatoriile in familie”, operatorul national anunta ca ofera rduceri de 50% din pretul biletelor pentru „sotie si copii” daca sotul le achita, rutele fiind Bucuresti – Londra si Iasi – Londra.

De ce e urat? Daca nu sesizati din prima, e destul de grav. Sa explic totusi. Prin oferta asta, Tarom discrimina. Atat e de simplu. Intelegem ca o familie monoparentala nu poate beneficia de oferta. Daca vreti sa mergem si spre persoanele din familii compuse din persoane de acelasi sex, mergem, si ei erau discriminati.

Mai serios este ca prostia asta a fost facuta pe fondul dezbaterilor promovate de sinistrii din coalitia aia care vrea sa impuna modificarea constitutiei in sensul limitarii libertatilor persoanelor.

Practic, prin aceasta oferta, de care ar fi beneficiat probabil cateva zeci de persoane, Tarom a pus umarul la campania imbecililor. Ori asta nu doar ca nu se face din bun simt, dar nu se face daca tii la business.

La cateva ore dupa lansarea ofertei, aceasta a fost stearsa. Fara explicatii, fara scuze, fara anuntul zburarii in suturi a comunicatorului traditional. Si de asta e Tarom o mare familie traditionala, pentru ca-s convins ca respectivul sau respectiva e „ceva” a unuia cu putere de decizie.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Familia traditionala Tarom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Elicoptere de atac, de transport si de ce-or mai fi
Next post Sikorsky ne spune ceva foarte interesant despre intentia Romaniei de a cumpara elicoptere