Festivalul International de Zbor si Sport Extrem – editia 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAClubul Sportiv Moto Fly Ro organizeaza, in perioada 10-12 mai 2013, a saptea editie a Festivalului International de Zbor si Sport Extrem la Aerodromul Comana, situat in judetul Giurgiu, in apropiere de Bucuresti.

Prima editie a acestui eveniment avut loc in anul 2007 la Giurgiu, fiind primul eveniment ce a strans intr-un cadru competitional si festiv totodata, sportivi din domeniile aeronautica, domeniul maritim, automobilism si motociclism sportiv. Evenimentul se bucura de o pagina dedicata www.festivalinternationaldezbor.ro putand fi accesata in limbile romana, engleza si franceza.

Interesul participantilor la eveniment este starnit de fiecare data de prezenta pilotilor straini si de posibilitatea celor prezenti de a face zboruri de aclimatizare, alegandu-si aeronava dorita. Alaturi de activitatile de zbor, vor avea loc demonstratii de off-road, enduro si ATV. Locatia va avea mai multe puncte de deservire, existand si o zona destinata amplasarii corturilor si rulotelor. Accesul la eveniment este liber.

Acest eveniment continua sa ramana un trigger al turismului sportiv in Romania, adunand la fiecare editie personalitati remarcabile si promovand o zona cu un patrimoniu natural impresionant, inca neexploatat la adevarata lui valoare.

Informatii suplimentare si modalitati de contact a organizatorilor gasiti pe site-ul evenimentului.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x