Fii VIP la Aeromania 2017!

Aeromania este unul dintre cele mai spectaculoase airshow-uri din Romania, iar in 2017 ajungem la editia cu numarul 11. Una la care ai sansa de a fi VIP!

Avem pentru cititorii AviatiaMagazin.com trei invitatii duble in sectorul VIP de la Aeromania 2017! Si le puteti castiga foarte-foarte usor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti de ce va place aviatia. Pur si simplu, scrieti aici, pe site, in sectiunea comentarii, “imi place aviatia pentru ca…” si intrati in tragerea la sorti, pentru ca va fi una absolut random.

Ne puteti trimite si pe mail, la aviatiamagazin@gmail.com, inscrierea. Subiectul mailului trebuie sa fie “concurs Aeromania 2017”, iar in cuprins sa aveti acelasi raspuns, “imi place aviatia pentru ca…”, pe linia punctata completand voi cu ce doriti.

Va puteti inscrie si pe pagina noastra de Facebook, tot printr-un simplu comentariu cu “imi place aviatia pentru ca…”

Doua dintre invitatiile duble vor fi acordate prin tragere la sorti, iar a treia va fi acordata povestii de pe Facebook cu cel mai mare numar de like-uri. Daca vom avea egalitate la likes, vom face si acolo o tragere la sorti.

FOARTE IMPORTANT!!! Aeromania este un airshow ce are loc in data de 19 august pe aeroportul din Tuzla! Da, la mare, in judetul Constanta, Tuzla fiind situata intre Eforie si Costinesti. Am rugamintea deci sa participe la concurs numai cei care vor fi la Tuzla, Constanta, pe 19 august!

Timp pentru inscriere este suficient, concursul urmand a se incheia pe 7 august! Si pentru ca vreau sa ne asiguram ca cei care au castigat vor profita de premiu, invitatiile vor fi inmanate personal pe 19 august la Tuzla 🙂

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MariusTuteanuClaudiuIonescu SilviuCorneliu Sasu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Corneliu Sasu
Guest
Corneliu Sasu

Imi place aviatia pentru ca a fost si, din nefericire, doar a ramas visul vietii mele.

Corneliu Sasu

Ionescu Silviu
Guest
Ionescu Silviu

Imi place aviația pentru ca doar asa poti ,, atinge “cerul.

Claudiu
Guest
Claudiu

Imi place aviatia pentru ca am copilarit langa un aerodrom mare si important, inoculandu-mi in fiecare zi doze intregi de avioane si parasutisti, si imi place aviatia pentru ca este una din putinele activitati care imi zburleste parul si ma face sa-mi pododeasca lacrimile cand vad sau simt: o postcombustie, o dara de miros de kerosen in aer, o pala de elice care incepe sa plesneasca in aer, un instructor de zbor care te observa in balariile de langa bretela si tresare apoi te saluta, imi place aviatia pentru ca este pasiunea mea.

Va salut!

Tuteanu
Guest
Tuteanu

Imi plece aviatia – este prima mea dragoste, inceput in 1957. Pregatiri grele dupa metode sovietice, marsaluiam cantand “Pervom ghielo samaliote a ghevuschi patom” dar su acolo pe cereul Patriei tot noi am fost. Prin duritatea pregatirii din 40 am ramas doar 8 – 10, doar cei care au avut motivatie putenica pentru zbor. Si azi mai fac zboruri ca invitat, ca “navigator” cu metodele mele arhaice dar pe care nu viziteaza dr. Murphi ca pe GPS uneori. Iubesc aviatia pana voi trai, ma duc in hangar de multe ori doar sa simt mirosul avioanelor, al aparatelor zburatoare de acolo… Read more »

Marius
Guest
Marius

Imi place pentru senzatia de libertate absoluta pe care o ofera – chiar daca acum este pana la un punct doar o amintire a vremurilor cand se zbura cu biplane fara instrumente, fara culoare aeriene, fara controlori de trafic, doar tu si pasarea cu motor. Apoi sunt fascinat de tehnologia ce face posibila zborul. Aviata a fost si va ramane o rampa de lansare a unor noi tehnologii, care apoi se raspandesc. Sa nu uitam ca la inceputul anilor ’50, Jaguar castiga la Le Mans avand un avantaj extraordinar fata de celelalte masini. Avea frane pe disc, tehnologie preluata din… Read more »