„Kim Force One”, un B747 imprumutat din China

Foto: Julian Herzog
Kim Jong-Un, liderul soare al Coreei de Nord, a ajuns in Singapore pentru intalnirea istorica pe care o va avea cu presedintele Statelor Unite la bordul unui avion imprumutat.

Micul dictator a renuntat la aeronava prezidentiala a statului pe care il conduce, un batran Ilyushin Il-62 operat de Air Koryo, in favoarea unui nu foarte tanar Boeing B747-400 pus la dispozitie de China aliata.

Astfel, Jumbo-ul cu inmatribularea B-2447 a fost cel care l-a adus pe Kim in Singapore. Air China i-a mai pus la dispozitie liderului din Coreea de Nord si un Airbus A330 inmatriculat B-6130.

In fine, Il-ul 62 a facut si el drumul din Coreea de Nord pana in Singapore, Kim venind la intalnire cu limuzina, catel si conserva de purcel si spun asta pentru ca omul si-a adus nu doar anturajul, ci si masina si mancarea proprie.

Revenind la avionul prezidential de imprumut al lui Kim, B-2447 este folosit si de conducerea partidului comunist si chinez pentru calatoriile externe, fiind configurat VIP si avand o serie de facilitati necesare pentru aparatul de stat, inclusiv la nivel de comunicatii.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Pun pariu că Trump și kim,vor fi nominalizați la premiul Nobel pt. pace.

Rhodesia

Cred că ai foarte multă dreptate ! Și eu pun pariu că așa va fi !

Jap

După întîlnirea cu Kim,Trump a crescut în sondaje și popularitate ,atît în SUA și pe plan global și le-a arătat multora ,care pînă acum îl înjurau,că are cohones și va readuce visul american în America. Good bles…Trump!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x