Kuwaitul cumpara 28 de Super Hornet

f18Kuwaitul va achizitiona 28 de avioane de lupta Boeing F-18 Super Hornet. Asta pe langa cele 28 de Eurofighter Typhoon T3 comandate.

Ce e interesant la acordul asta, ce urmeaza sa fie semnat in curand, este ca americanii au fost de acord cu un soi de buy back, urmand a prelua o parte din cele 42 de F-18 C/D pe care le zboara in prezent arabii.

Si mai interesanta e declaratia generalului Lafi al-Azmi, seful inzestrarii din Kuwait, care spune ca tarisoara pe care o reprezinta are nevoie de arme moderne pentru ca se afla in apropierea unor zone fierbinti.

Acum stau si ma intreb, zona Golfului a fost mereu una fierbinte, dar oare stiu baietii ceva in plus? Mai ales ca astia din Kuwait nu-s singurii care arunca miliarde de echipamente militare. Urmeaza vreo distractie pe-acolo?

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

5 miliarde pt 28 de păsări? Cam multișor,chiar și pt ei. Ăstai tainul pe care îl plătesc că i-au scos din ghiarele lui Saddam. Vedeți ce bun e un ‘dictator’ la casa omului. M-ai zilele trecute un ’18 canadian sa prăbușit,oare ăștia n-au aflat în ce rahat au intrat prin cumpărarea rapandulelor americane?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x