Noutati de la Wizz Air: Mai multe curse Bucuresti – Londra, noi rute si preturi

wizzWizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că va suplimenta frecvența curselor de la București la Londra Luton cu încă două zboruri pe săptămână începând cu 20 mai 2016. Numărul săptămânal de curse dintre cele două capitale va ajunge astfel la 25.

Totodată, compania va muta zborurile de pe aeroportul Lübeck la Hamburg, aflat în apropiere, și va continua să ofere servicii low-fare spre nordul Germaniei. Din cauza problemelor financiare constante ale aeroportului Lübeck, Wizz Air va muta trei zboruri la aeroportul Hamburg începând cu 17 aprilie. Odată cu relocarea la Hamburg, Wizz Air va continua să ofere curse între regiune și Gdansk cu 4 zboruri/săptămână și către Skopje și Kyiv cu două zboruri săptămânale.

Compania low-fare a mai anunțat și o nouă rută de la Sofia la Copenhaga, care va fi operată de trei ori/săptămână începând cu 13 iunie.

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com la prețuri care încep de la 19.99 EUR.

wizz

Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat: „Nordul Germaniei este o piață foarte importantă pentru Wizz Air și am constatat că un procent mare dintre pasagerii noștri călătoresc din sau spre locuri mai apropiate de Hamburg decât de Lübeck. Această mutare la Hamburg, al doilea cel mai mare oraș din Germania, va oferi și mai multe beneficii pasagerilor noștri și va susține dezvoltarea economiei. Totodată, continuăm să creștem pe seama succesului nostru din Sofia cu o nouă destinație și cu tarife scăzute în fiecare zi.”

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x