Noutati despre F-35: A-ul trage cu tunul, C-ul merge pe portavion

Read Time:48 Second

f35Mult-hulitul F-35 faci pasi destul de repezi catre operationalizare. Dupa ce varianta B a atins chiar IOC-ul, A-ul si C-ul se apropie si ele de acest moment.

US Navy planuieste sa duca varianta C pe portavionul USS Eisenhower pentru o noua sesiune de testare in aceasta toamna, dupa cum sustin mai multe surse.

Totusi, estimarile americanilor arata ca F-35C ar urma sa devina operational in cadrul US Navy abia in 2018, intr-o prima escadrila de 10 aparate, urmand ca numarul acestora sa creasca apoi in fiecare an.

Varianta A, a USAF, nu sta nici ea degeaba, ba a fost pusa sa traga cu tunul de bord. Deocamdata de la sol, dar pentru toate e un inceput.

Cred ca aceste miscari de trupe arata, daca mai era nevoie, ca SUA nu are nicio intentie de a renunta la proiectul foarte scump care este F-35, in ciua problemelor intalnite in faza de dezvoltare pana acum.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Pt. ce au m-ai pus tunul ala pe el? Că dacă se va ajunge la dogfight,ipotetic vorbind,în ziua de azi orice este posibil,vor fi făcuti fasole cu cărnați de suhoaiele înfometate,vezi ce au pățit englezii la ei acasă, 12-0 cu jegoasele alea de ’30 pe care le blamezi,de ’35 nu m-ai vorbim,iar de atac la sol nici nare rost să m-ai vorbim după ce am vazut cu toţi ce sa întîmplat în ucraina,deci,pt ce au m-ai pus gringo tunul pe dînsul?

Jap

Văd că mă fentezi cu răspunsul tău la întrebarea mea,pt ce au m-ai pus gringo tunul pe dînsul? Frate eu zic că alții o să pună „tunul”pe el,după ce indienii au șters pe jos cu EF chiar la englezi în batatura 12-0 de-a vuit internetul 7 zile și 8 nopţi,tu chiar m-ai crezi că vor m-ai prinde vreun contract la export,cînd pe buzele tuturor astăzi se aude rafale rafale,rafale și iarăși rafale,la Paris air Șou peste 100.000 de mii de spectatori au aplaudat,filmat,fotografiat „dansul” lui Su-35,cînd o să facă și f-35 așa ceva ? Niciodată,și apropo,chinezii chiar au cumpărat 24… Read more »

Jap

Este adevărat că f-35 este multirol,dar cum îți spuneam că în aer-aer nu o săl folosească niciodată ar insemna sinucidere curată și în atac la sol la fel și întrebarea mea logică este: dacă îl are și nul folosește niciodată de ce lau mai pus? Că în fișa lui șcrie ‘multirol’ ?prietene eu nu cred ce scrie pe internet,eu am citit pe mai multe saituri străineze si toți zic că a fost 12-0, eu nu am fost la exercițiu în cauză și nici tu,pînă acum englezii n-au venit cu nici o probă video să arate alt scor,drept urmare mă alătur… Read more »

Jap

Astăzi mă simt în vogă și cum tu nu mi-ai dat nici un răspuns logic la întrebările mele,să-ți răspund și la ultima întrebare,de ce este coadă la f-35? Eu pun întrebarea diferit,de ce nu dă gringo f-35 la toți „prietenii”? Așa zisa coadă are rădăcini politice și nu tehno-militare cum ar fi normal,la alți li sa impus etc. canadienii ei sînt legați de sua politic,economic, militar chiar am putea spune că sînt al 51 stat federal dar nu sînt,australia la fel dar cu toții știm că sînt supușii reginei,corea de sud,pt cine au murit soldaţii sua in ani 50-53? Ai… Read more »

Previous post Puma Naval poate lansa torpile
Next post „Gica” Stancu, evolutie cu MiG-21 LanceR la Radom International Air Show 2015 | Video
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x