Oferta carti aviatie: „Nascut pentru a doua oara” si „Povesti de aerodrom 1” in acelasi pachet!

Read Time:3 Minute, 47 Second

Chiar daca vremea cadourilor a trecut, va aducem la cunostinta lansarea unui pachet ce cuprinde doua carti de aviatie – „Nascut pentru a doua oara – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica”, autor Alin Ionescu, si „Povesti de aerodrom 1”, autor Aurel „Poetu'” Dumitrescu.

„8 mai 1996, aerodromul militar Borcea.
Zi de zbor pentru personalul aeronavigant al Grupului 86 Aviaţie Vânătoare, toate activităţile specifice urmând o succesiune normală şi lipsită de probleme.
Un avion supersonic de vânătoare cu dublă comandă MiG-21 US se întoarce dintr-o misiune de antrenament, vine la aterizare şi pune roţile pe pista aerodromului din Câmpia Bărăganului, procedură executată ca la carte, la fel ca de fiecare dată. Doar că, acum, ceva se întâmplă, iar normalitatea unei zile de zbor se spulberă brusc.
Jamba stângă a avionului MiG-21 US cedează, rupându-se şi declanşând un şir de evenimente ce vor afecta profund vieţile unor oameni aflaţi în mijlocul lor, evenimente incredibile ce par a fi scoase dintr-un film de acţiune american. Lupta crâncenă pentru supravieţuire ce va urma şi deznodământul ei sunt subiectul central al acestei cărţi ce relatează evenimentele privite prin ochii unui pilot de vânătoare ce s-a aflat în focul evenimentelor, la propriu…”

Cartea are 284 pagini şi 56 ilustraţii alb-negru, format 205 x 145 mm, a apărut la editura RBA Media şi se vinde la un preţ de 35 lei.
Pentru cititorii din Bucureşti, livrarea se va executa direct, iar pentru cititorii din ţară, livrarea se va executa prin poştă, modalitate ce va presupune includerea în preţ a taxelor poştale (pentru această modalitate de livrare, adresa completă a destinatarului – inclusiv codul poştal – este absolut necesară).
Comenzile pot fi trimise la adresele de e-mail contact@aripi-argintii.ro şi/sau alin@aripi-argintii.ro.

„Poate că, pentru unii dintre cititori, seria „Poveşti de aerodrom” nu reprezintă nimic nou. Poate că unii dintre cititori au trăit evenimentele în plenitudinea lor şi vor zâmbi ironici la citirea acestor rânduri, dar sunt sigur că există mulţi cei cărora evenimentele creionate aici le sunt inedite şi care vor citi cu sufletul la gură, aşteptând cu nerăbdare următoarea apariţie. Tuturor, şi „inocenţi” şi „veterani”, le este intenţionată această primă carte din seria „Poveşti de aerodrom”, serie dedicată Aviaţiei Militare Române şi eroilor ei, cei de la sol şi din aer, şi, nu în ultimul rând, cititorilor ei, tuturor celor ce doresc să afle cât mai multe, precum şi celor ce nu vor uita niciodată cele ce s-au întâmplat, tot ce-au trăit şi oamenii pe care i-au întâlnit.
Ce vă va oferi seria tipărită „Poveşti de aerodrom”?
Tablouri alcătuite din cuvinte şi schiţe, creionări de poveşti de aerodrom militar, descrieri de evenimente ieşite din comun şi/sau normale desfăşurării vieţii pe un astfel de aerodrom, unele tonice, garantat a vă pune un zâmbet pe figură, iar altele triste, pentru că aviatorii mai şi mor… Poveşti cu oameni cu albastru pe epolet şi în suflet, piloţi de vânătoare în întreaga accepţiune a noţiunii, poveşti cu zbor supersonic în condiţii meteo grele, cu misiuni executate instrumental în plafon noros compact, poveşti cu aerodrom militar pierdut în imensitatea câmpiei sau izolat între dealuri verzi, adevărate fortăreţe al căror unic destin este veghea şi eterna aşteptare la posturi, gata de ce este mai rău – într-un cuvânt: poveşti cu viaţă de aerodrom.”

Cartea are 150 pagini şi 24 ilustraţii alb-negru, format 175 x 110 mm, a apărut la editura Etnous şi se vinde la un preţ de 18 lei.
Pentru cititorii din Bucureşti, livrarea se va executa direct, prin mijlocirea echipei sitului www.aripi-argintii.ro, iar pentru cititorii din ţară, livrarea se va executa prin poştă, modalitate ce va presupune includerea în preţ a taxelor poştale (pentru această modalitate de livrare, adresa completă a destinatarului – inclusiv codul poştal – este absolut necesară).
Comenzile pot fi trimise la adresele de e-mail contact@aripi-argintii.ro şi/sau alin@aripi-argintii.ro, precum şi la adresele de e-mail ale autorului, poetu@live.com şi povestideaerodrom@gmail.com.

OFERTĂ!
Pentru două cărţi „Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica” comandate, primiţi bonus un CD cu ilustraţiile incluse în carte la dimensiuni mari + alte fişiere surpriză!

OFERTĂ!
Dacă veţi comanda pachetul alcătuit din cărţile „Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica” şi „Poveşti de aerodrom 1” la preţul de 50 lei (+ taxe poştale, pentru comenzile din afara Capitalei), primiţi bonus un CD cu toate ilustraţiile incluse în cele două cărţi la dimensiuni mari + alte fişiere surpriză!

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Basescu Florea

Date incorecte în biografia lui Jeloaica Marin.Este născut în localitatea Radomiresti,jud. OLT iar școală generala a absolbit-o în 1971.Prin clasele a5-a a 6-a a făcut parte din cercul de aeromodele condus de profesorul de matematica Stefanescu Vasile.Parcă a fost predestinat sa ajungă pilot.Numai ca uneori uita de unde a plecat ,chiar și așa are tot respectul din partea unor oameni.

Previous post Nascut pentru a doua oara – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica
Next post Elephant Walk cu F-16 in Coreea de Sud | Foto
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x