Politie Aeriana cu Super Tucano

Brazilienii au folosit trei avioane A-29 Super Tucano intr-o misiune de interceptare a unui avion suspect, ceea ce ne arata ca Politia Aeriana poate fi facuta, pana la un anumit nivel, si in conditii low cost.

Povestea interceptarii este asta: politistii brazilieni au aflat ca se pregateste un transport important de droguri dinspre Bolivia pe calea aerului, asa ca au apelat la Fortele Aeriene. Dupa ce avionul cu „marfa”, un Piper PA-34-200T Seneca II, a intrat in spatiul aerian brazilian, a fost interceptat de trei A-29 Super Tucano.

Pilotul a ignorat apelurile de identificare, astfel ca a fost catalogat drept suspect. In momentul in care a ignorat si apelurile de schimbare a cursului, comandantul formatiei s-a pregatit pentru focul de avertisment.

N-a mai fost cazul pentru Piperul a plonjat spre sol si a aterizat fortat, politistii reusind sa preia cele 500 de kilograme de cocaina de la bord.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Vedeți ce se întâmplă cînd nu cotizezi cu 10% pt. fondul de pensii la milițienii,vameși și grănicerii brazilienii😊. Yo unul îas dota pe ăștia de la Anaf cu A29 😉😉😉.

Jap

Yo iaș dota pa ăștia de la Anaf cu A29😊.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x