Povesti de Aerodrom vol. 2 si 3, in curs de aparitie. Iata cum le puteti comanda

Read Time:2 Minute, 12 Second

pda 3 copertaO surpriza placuta a fost dezvaluita, luni, de Aurel „Poetul” Dumitrescu. Volumele 2 si 3 ale seriei „Povesti de Aerodrom” sunt in curs de aparitie si pot fi comandate deja!

După o atât de lungă – sper eu… – aşteptare, iată că poveştile de aerodrom se pregătesc să revadă lumina tiparului, chiar în zilele acestea ele aflându-se în plin proces tehnologic.

Chiar dacă PDA1 a întâmpinat ceva probleme (pe lângă naşterea grea…), stând destul de prost la capitolul „look” şi nemulţumindu-mă, astfel, crunt, aprecierile primite, încurajările şi multitudinea de întrebări gen „Când apare PDA2??!” m-au impulsionat să merg mai departe, în ciuda multiplelor greutăţi cu care se confruntă o persoană ce alege să-şi publice scriiturile în regie proprie. De fapt – ce mai încoace şi-n colo! – care este nevoit, s-o spunem p-aia dreaptă, pentru că… cine mai citeşte literatură de aviaţie în România zilelor noastre…?! Păcat este că şi o întrebare de felul „Cine mai citeşte în România zilelor noastre?!” este la fel de validă… În fine…

Adevărul este că, şi să nu fi vândut niciun exemplar din PDA1, tot aş fi continuat seria, deoarece, în primul rând, cu seria PDA am vrut să mă achit de o promisiune – o promisiune este sfântă şi trebuie respectată! În plus, am vrut să încerc marea cu degetul, am vrut să văd dacă se mai poate face ceva într-o ţară în care toţi jură că nu se mai poate face mare lucru pe plan cultural, şi am vrut să încerc trezirea unui licăr de speranţă într-un peisaj publicistic destul de sărac în cărţi de aviaţie, în special cărţi având drept subiect central aviaţia reactivă. Voi, toţi cei de dincolo de traseele de biţi ce ne conectează, mi-aţi demonstrat că se poate – sper că nu numai mie!!! – şi că strădania mea n-a rămas fără ecou. Astfel, seria PDA continuă şi va merge mai departe atât cât mă va ţine cureaua – şi asta-i o promisiune!

Deci şi prin urmare, pregătiţi-vă pentru PDA2 şi PDA3! Da, porţie dublă, numai bună de reaprins flacăra interesului!

PDA 2+3 se vor vinde la pachet, la preţul de 40 lei + taxe poştale. Pachetul va mai conţine şi un DVD gratuit, unde veţi găsi schiţele din cele două cărţulii şi multe, multe alte surprize zgomotoase cu aripi şi ampenaje!

Pachetul poate fi comandat chiar începând de azi pe binecunoscutele adrese de e-mail poetu@live.com şi povestideaerodrom@gmail.com, cei interesaţi fiind rugaţi respectuos să se grăbească pentru a se înscrie pe lista de aşteptare, deoarece tirajul NU este unul de vremuri bune.

Detalii si pe povestideaerodrom.wordpress.com

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post MiG-21 executa misiunile Politie Aeriana. Ce face Romania cu „noile” F-16?
Next post Ministrul Apararii nu stie cand este Ziua Aviatiei Romane
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x