Prabusire misterioasa in Nevada

Un avion misterios s-a prabusit saptamana trecuta in desertul Nevada. De ce este misterioasa? Pentru ca USAF refuza sa dezvaluie ce tip de avion a cazut.

Lt. Col. Eric Schultz este pilotul care si-a pierdut viata in urma accidendului din Nevada Test and Training Range, dar internetul a luat foc dupa ce s-a aflat de refuzul USAF de a spune ce avion a cazut.

Si, intr-adevar, nu stim decat ca accidentul a avut loc cu un aparat de zbor operat de Air Force Materiel Command si… cam atat!

Dupa speculatiile potrivit carora ar fi cazut cu un F-35, seful de stat major al USAF, generalul Dave Goldfein, a negat oficial acest lucru.

Stim ca nu a fost un F-35, dar ce anume a cazut in Nevada?

6
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CezarValentinLanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

‘Misterioasă’?,pe dracu LanceRe. Normal și civilizat LanceRe,ar trebui să faci un concurs-tombolă și care o nimerește săl premiezi cu o vacanță s-au niște bani,că pe foamea asta ar fi bine veniţi. Ce s-a prăbușit? Dracu știe,probabil vreun planor Goauld,că ăia pe acolo numai ei știe ce zboară.

Jap
Guest
Jap

Poate ciripește vreun angajat de pe acolo.

Valentin
Guest
Valentin

Luati legatura cu mr. Samantha Carter, ea trebuie sa stie ce zboara pe acolo!

Am auzit ca au capturat o nava Wraith!

Jap
Guest
Jap

Ai rămas în urmă Valentine tată,Sam e deja general și are propia navă în galaxia Pegas. Cică acum se toarnă un film din franciza Stargate,să vedem ce-o ieși.