Prima platforma româneasca dedicata viitorilor insotitori de zborFirst Romanian platform dedicated to future flight attendants

Read Time:2 Minute, 17 Second

Flight-AttendantÎncepând cu 1 octombrie se va lansa oficial proiectul Vreau sa fiu Stewardesa.ro, prima platformă din România special concepută pentru persoanele care își doresc o carieră ca însoțitori de zbor. Vreau să fiu stewardesă reprezintă un instrument de informare pentru persoanele care vor să urmeze cursurile de pregătire în domeniu, dar și o interfață de comunicare pentru școli de aviație și companii aeriene.

Proiectul se desfășoară atât on-line, prin platforma www.vreausafiustewardesa.ro, cât și off-line, printr-o serie de evenimente de profil, ce vor avea loc în principalele orașe din țară., se arata intr-un comunicat de presa.

Vreau sa fiu Stewardesă aduce față în față persoanele care își doresc să devină însoțitori de bord și reprezentanții școlilor de aviație și ai companiilor aeriene care fac recrutări în domeniu.

“Prin acest proiect urmărim ca persoanele interesate de o carieră în aviație să reușească să-și clarifice orice nelămurire ar avea, astfel încât să facă o alegere în cunoștință de cauză și să înțeleagă toate etapele pe care trebuie să le parcurgă pentru a deveni însoțitori de bord. Vreau să fiu stewardesă le va fi ghidul pentru primii pașii în aviație“ a declarat Georgiana Ene, cofondator Vreau să fiu Stewardesă.

În ceea ce privește evenimentele Vreau sa fiu stewardesă, acestea au fost gândite astfel încât să ofere o perspectivă de 3600 asupra unei viitoare cariere în aviație.

“Evenimentele noastre reprezintă o introducere la cursurile de însoțitor de zbor, astfel încât persoanele care participă să afle informații relevante atât despre ceea ce presupune un astfel de curs, costuri și ofertă, despre avantajele și dezavantajele acestei alegeri, cât și despre ce se întâmplă după absolvire și cum se face recrutarea. Totodată, prin acest tip de evenimente ne propunem să oferim participanților și o importantă componentă practică, prin seriile de workshopuri de îndrumare în carieră, susținute de reputați specialiști în resurse umane”, puncteaza Anca Dumitrescu, cofondator Vreau sa fiu Stewardesă.

Platforma poate fi accesata la: www.vreausafiustewardesa.ro
Flight-AttendantFrom October 1st the project Vreau sa fiu Stewardesa.ro, the first platform in Romania specially designed for people who want a career as flight attendants, will formally be launched. The website is an information tool for people who want to attend the training in this area and a communication interface for aviation schools and airlines.

The project is conducted both online through www.vreausafiustewardesa.ro platform and off- line , through a series of events, which will take place in major cities.

This project brings face to face people who want to become flight attendants and aviation schools and representatives of airlines that are recruiting in the field.

Regarding the Vreau sa fiu stewarsesa’s events, they were designed to provide a 360 degrees outlook on a future career in aviation .

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post <!--:ro-->Boeing 787-9 la primul zbor | Video<!--:--><!--:en-->First flight for Boeing 787-9 | Video<!--:-->
Next post <!--:ro-->Inca o companie aeriana romaneasca? Primul avion pentru Valahia Air | Foto<!--:--><!--:en-->A new Romanian airline? This is Valahia Air’s first plane | Photo<!--:-->
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x