Tarom inaugureaza cursa spre Dublin

Read Time:1 Minute, 57 Second

tarom1Începând din data de 1 mai, TAROM inaugurează zborul spre Dublin şi începe operarea unor noi frecvenţe spre Amsterdam şi Frankfurt, noile zboruri având deja un grad de umplere peste aşteptări.

Dublin – Bucureşti – Dublin

Primul zbor spre Dublin va fi inaugurat miercuri, 1 mai 2013, şi va fi operat cu trei frecvenţe săptămânale, conform următorului program:

Miercuri, vineri, duminică

21.30 Bucureşti – 23.30 Dublin

Joi, sâmbătă, luni

00.20 Dublin – 06.05 Bucureşti.

Preţurile încep de la 170 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro. Această rută vine în întâmpinarea comunităţii de români din Irlanda, dar şi a pasagerilor care călătoresc în interes de serviciu între Bucureşti şi Dublin. De asemenea, cursa facilitează traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, oferind legături foarte bune pasagerilor care călătoresc din Estul Europei spre Irlanda.

Patru frecvenţe noi, de după amiază, de la Bucureşti spre Amsterdam, în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică

13.30 Bucureşti – 15.30 Amsterdam

16.20 Amsterdam – 20.05 Bucureşti

Preţurile încep de la 150 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro. Aceste noi frecvenţe se adaugă zborului de dimineaţă operat deja de TAROM în fiecare zi a săptămânii.

Trei frecvenţe noi, de după amiază, de la Bucureşti spre Frankfurt, în zilele de luni, miercuri, vineri

15.55 Bucureşti – 17.35 Frankfurt

18.20 Frankfurt – 21.45 Bucureşti

Preţurile încep de la 133 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro. Aceste noi frecvenţe se adaugă celor zece zboruri săptămânale spre Frankfurt, TAROM punând la dispoziţia pasagerilor, începând din luna mai, un număr total de 13 frecvenţe săptâmânale de la Bucureşti spre Frankfurt, constând atât în zboruri de dimineaţă, cât şi de după amiază.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. În ceea ce priveşte bagajele, pasagerii clasei Economic pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei business au incluse în preţul biletului maximum 3 bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Brasov Fly-In 2013. Show aviatic pe 1 si 2 mai
Next post Banesti Safety Demo 2013
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x