Tarom introduce cursa catre Dublin

Read Time:1 Minute, 33 Second

tarom1TAROM anunţă introducerea zborurilor spre Dublin, Irlanda, începând din 1 mai 2013, cu 3 frecvenţe săptămânale.

Zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Boeing 737 în zilele de miercuri, vineri şi duminică, după următorul program:

21.30 Bucureşti – 23.30 Dublin

00.20 Dublin – 06.05 Bucureşti.

Această rută vine în întâmpinarea comunităţii de români din Irlanda, dar şi a pasagerilor care călătoresc în interes de serviciu între Bucureşti şi Dublin. De asemenea, cursa facilitează traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, oferind legături foarte bune pasagerilor care călătoresc din Estul Europei spre Irlanda.

„Programul de vară vine cu foarte multe noutăţi pentru pasagerii noştri. În primul rând am introdus zboruri noi de la Iaşi către Bologna, Torino şi Londra, zboruri care se bucură de succes având în vedere că rezervările pe aceste rute sunt în continuă creştere. Irlanda este o destinaţie apreciată de români şi credem că introducerea zborurilor spre Dublin va fi foarte bine primită de pasageri“, a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei TAROM.

Datorită creşterii numărului de pasageri pe rutele Bucureşti-Amsterdam şi Bucureşti-Frankfurt şi retur, au fost introduse zboruri suplimentare, şi anume 4 frecvenţe săptămânale la Amsterdam şi două frecvenţe săptămânale la Frankfurt.

Destinaţiile Amman şi Beirut, care până în prezent erau operate împreună, vor fi operate independent. Începând cu programul de vară, TAROM va opera trei zboruri săptămânale directe la Beirut, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, şi două zboruri săptămânale directe la Amman, în zilele de marţi şi sâmbătă.

Pentru pasagerii care doresc să îşi petreacă vacanţa sau numai câteva zile libere în Dubai, TAROM a modificat orarul de zbor al celor 3 frecvenţe săptămânale, cursele fiind operate acum pe timp de zi, după următorul program:

Marţi, joi şi sâmbătă

RO067 08.05 Bucureşti – 14.00 Dubai

RO068 14.55 Dubai – 19.10 Bucureşti

Comunicat Tarom

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Primul MiG-29 modernizat in Polonia a iesit la zbor
Next post Un avion Carpatair a aterizat de urgenta la Timisoara