Tarom lanseaza o noua ruta, Cluj-Praga-Cluj

tarom clujTarom inaugurează zborul spre Praga cu plecare din Cluj, în data de 5 august 2013, biletele de avion fiind deja puse în vânzare.

Tarifele ofertei încep de la 93 euro* pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Zborurile Cluj – Praga – Cluj şi Praga – Cluj – Praga vor fi efectuate cu avioane de tip ATR-42 şi vor avea următorul orar de zbor:

Luni, miercuri şi vineri

14:40 Cluj-Napoca – 16:00 Praga
17:20 Praga – 20:30 Cluj-Napoca

„TAROM extinde aria de destinaţii pentru pasagerii din Transilvania, iubitori de călătorii, venind de asemenea şi în întâmpinarea traficului de business.
Luând în considerare nevoile pasagerilor în particular şi cererea de piaţă în general, ne-am adaptat strategia în funcţie de aceşti factori introducând o noua destinaţie, cu un orar optim pentru toate categoriile de pasageri”, a declarat Silvia Columb, Chief Commercial Officer.

Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, centru istoric al Pragei fiind inclus pe lista UNESCO. Oraşul “magic” cum mai este denumită Praga, te întâmpină cu multe locuri încărcate de istorie, cultură şi religie: Catedrala Sf. Vitus, Capela Sf Cruci, Biserica Sf Nicolae, Palatul Lobkowicz, Vechiul Palat Regal, Primaria şi Ceasul Astronomic, dar şi cu locuri moderne precum: Casa care dansează, Muzeul Jucăriilor, Grădina Zoologica Praga şi Sea World.

* locuri limitate la acest tarif; oferta este supusă unor termeni şi condiţii.

Foto via Ziua de Cluj

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x