Ultimele doua avioane C-27J Spartan ale Fortelor Aeriene Romane zboara in Italia | Foto

Read Time:1 Minute, 3 Second

spartan 2707Ultimele doua avioane de transport, C-27J Spartan, care trebuie sa intre in dotarea Fortelor Aeriene Romane zboara de ceva timp in Italia, producatorul Alenia terminand faza de testare inainte de livrare.

Cele doua aparate au primit deja numelere de bord 2706, respectiv 2707, cocardele tricolore si insemnele Flotilei 90 Aeriene de la Otopeni.

Povestea sta in felul urmator. 2706 zboara in Italia de aproape un an, fotografii cu avionul in „haine” romanesti fiind publicate pe site-urile de specialitate inca din vara lui 2012. Recent, asta insemnand o luna, 2707 a fost prins si el la pozat de spotterii italieni.

Ministerul Apararii nu a anuntat inca o data clara pentru primirea ultilimilor doi Spartani, insa este de asteptat ca acestia sa ajunga la noua lor „casa” pe parcursul acestui an.

Singurul detaliu referitor la aceste avioane a fost „scapat” de fostul ministru, Corneliu Dobritoiu, care dezvaluia ca se va plati o transa importanta din cuantumul contractului cu Alenia Aeronautica SpA.

Fortele Aeriene Romane au in dotare, in momentul de fata, cinci aeronave Spartan, urmand a le primi pe ultimele doua in viitorul destul de apropiat.

Si-acum, pozele. Primul este 2706, imaginile avand aproape un an vechime:

Si cele mai „proaspete”, cu 2707, din aprilie 2013:

Foto ivolo.it via rumaniamilitary.ro

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post ISTORIE: Mathhias Rust aterizeaza in Piata Rosie | Video
Next post Noua drona uriasa a US Navy a efectuat primul zbor | Video