Un grup de idioti a ingropat un MiG-21

Un grup de idioti manati (mânaţi, ca vitele) de „artistul” britanc Roger Hiorns a facut o nefacuta si a ingropat un MiG-21. La propriu!

Asta mic, Hiorns, viseaza de cel putin doi ani de zile sa ingroape un avion in numele artei, initial el dorindu-si un Boeing B737. Pana acum insa nicmeni n-a fost atat de inconstient incat sa-i permita una ca asta.

Lucrurile s-au schimbat cand „artistul” a ajuns in Cehia si-a pus mana pe un MiG-21 casat, ex-cehoslovac. Cum-necum omul a obtinut toate aprobarile necesare pentru asta, iar baietii de la ELI Beamlines Research Center, un centru de cercetare relativ nou aflat in localitatea Dolni Brezany, i-au oferit terenul pentru asta.

Si-au mai dat concursul si alti „artisti”, de aceasta unii localnici, in speta praghezii de la Galerie Rudolfinum, cei care au organizat evenimentul.

Cu toate documentele in mana, Roger Hiorns si sleata lui de imbecili si-au dus planul la bun sfarsit si au ingropat MiG-ul.

Va intrebati poate ce-au inteles „artistii” din acest eveniment select. Pai, ii dau cuvantul lui Davida Koreckého, curatorul Galerie Rudolfinum:

„Toata lumea se intreaba care este semnificatia evenimentului si este discutabil sau chiar problematic de oferit un raspuns din punct de vedere al semnificatiei artei. Dar, mai mult sau mai putin, contextul e important. Nu este vorba numai despre avion, nu este orice avion in orice loc si in price moment. Totul este foarte specific si multe lucruri concrete sunt legate de acest eveniment”, a spus omul.

Ati inteles? Nici eu! Simplu spus, grupul de imbecili a facut o chestie despre care nu are habar doar pentru ca idiotul ala care se viseaza artist le-a cerut-o.

Bomboana de pe coliva este ca locul in care a fost ingropat MiG-ul, undeva intr-un parculet ce apartine centrului de cercetare, nu va fi marcat vizibil, „artistii” dorind ca langa banca (banca de stat jos) aflata in apropierea locului sa amplaseze un QR Code, care dupa ce va fi scanat de curiosi ar urma sa ofere anumite informatii.

Arta are multe ramuri si poate fi exprimata intr-o multime de moduri mai mult sau mai putin dubioase. Ingroparea unui avion, mai ales a unuia cu istoria MiG-ului 21, nu este in niciun caz arta. Este prostie in stare pura. Este bataie de joc la adresa aviatiei.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cristian

De ce nu a ingropat un SPITFIRE ?

Jap

Sau un EF. Sînt mulți proști pe lumea asta,fără ăștia viaţa ar fi…

Raptor

Daca un englez a venit cu o asemenea idee nu ma mira, vad zilnic personaje ca el si ma mir cum reusesc sa supravietuiasca. Cand mai are loc cate un atentat aici in Anglia ma intreb mai mereu daca acei teroristi nu fac de fapt bine acestei tari ca mai reduc numarul de idioti.

Pawlyk

Niste imbecili, si rahatul ala de englezoi si cehii.

Tokarev_TT

Nişte puţopalmişti retardaţi !FT-I !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x