Un simulator pentru toata lumea, Fly 360° de la Science Museum

Daca ajungeti prin Londra, o locatie care trebuie inclusa pe lista de obiective este Science Museum si o sa va spun din capul locului ca simulatorul Fly 360° face toti banii.

Sigur, sectiunea dedicata zborului de la muzeu este cu adevarat impresionanta, sunt multe piese interesante acolo, dar zona de simulatoare este must see si despre ea vreau sa va vorbesc astazi.

Sunt acolo doua capsule cu cate doua locuri pentru Fly 360° si o capsula de Eurofighter. Din pacate, asta din urma nu e un simulator propriu-zis pentru ca nu poti lua controlul, fiind mai mult un joy ride pe care inca nu l-am testat.

Fly 360° costa 12 lire daca imi amintesc bine, pretul fiind per capsula. Deci pe doua locuri. Capsula in sine e foarte simpla. Ai mansa, pe care sunt si butoanele de target si fire, si throtle-ul. Plus un buton care schimba controlul intre cele doua locuri ale capsulei.

Centura de siguranta este in trei puncte si peste ea vine un cadru similar cu cele de roller-coaster. Iar de aici zbori.

Teoretic poti zbura liber, sa faci tonouri, loopinguri si, in mare, cam orice manevra din aviatie, insa practic ai un scenariu super misto.

Esti vanator si trebuie sa dobori avioane adverse. De ce e interesant? Pentru ca realizezi, cel putin eu am realizat, ce misiune imposibila aveau pilotii in WWII. Cat de greu este sa te apropii de un bombardier, apoi sa reduci viteza, sa incadrezi, sa il tii incadrat in timp ce el manevreaza, sa tragi, sa degajezi, sa revii in pozitia de atac si sa o iei de la capat pana il dobori.

Repet, simulatorul asta mi se pare GE-NI-AL si as merge pana in Londra numai pentru el. Daca aveti ocazia sa vizitati orasul, nu uitati de Fly 360° si chiar va rog sa imi spuneti impresiile de dupa.

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Ce dracu’ să cauți prin Londra? Pe acolo sa deschis vînătoarea de albi și creștini cu Tir-ul.

Jap
Guest
Jap

Nu.