7 ani de Aviatia Magazin

Cine spune ca 13 e cu ghinion sa se mai gandeasca o data pentru ca in data de 13 iunie 2011 aparea online pe internet Aviatia Magazin!

Au trecut sapte ani de la data publicarii primului articol pe site (si ce articol, un interviu cu Iacarii Acrobati, primul daca nu ma insel prea tare!) si suntem in continuare aici.

Nu mi-au placut niciodata bilanturile asa ca n-o sa dezvolt prea mult la capitolul asta. Cert este ca in anii astia s-au adunat vreo 2.700 de articole, pagina de Facebook a ajuns la aproape 3.000 de like-uri fara nicio urma de promovare platita sa spam, iar noi, ca publicatie, am fost si suntem parteneri la mai toate evenimentele de aviatie importante organizate in Romania.

Si ce e mai misto abia acum urmeaza! Primul podcast cu si despre aviatie din Romania, primele tururi virtuale ale muzeelor de aviatie publicate intr-o serie in Romania. Urmeaza si alte premiere in aceasta vara cat se poate de interesanta!

Am inregistrat rapid un mesaj pentru voi, toti cei care faceti parte din comunitatea Aviatia Magazin, toti cei care sunteti alaturi de noi in aceasta calatorie superba.

Pentru a ne asculta pe Soundcloud, CLICK AICI

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ResistorLPawlykMarius Bgabriel neacsu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
gabriel neacsu
Guest
gabriel neacsu

La mai multi ani !

Marius B
Guest
Marius B

La multi ani! Felicitari pentru reusitele de pana acum si succes pe viitor!

Pawlyk
Guest
Pawlyk

La Multi Ani!

L
Guest
L

La mai multi ani cu impliniri!

Resistor
Guest
Resistor

La Multi Ani Aviatia Magazin.Multe realizari si sanatate