Aeroportul Timisoara, inchis o saptamana. Cursele sunt deviate la Arad

Aeroport TimisoaraAeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara este inchis, incepand de vineri seara, pentru o saptamana. Toate cursele programate sa ajunga in orasul de pe Bega au fost deviate la Arad.

Motivul inchiderii aeroportului este unul destul de simplu – lucrarile de modernizare au ajuns la pista de decolare-aterizare, care va fi reasfaltata, astfel ca a devenit inoperabila o scurta perioada de timp.

Pentru ca aeroportul din Aradeste unul mai mic, o parte a angajatilor de la Timisoara au fost transferati acolo, pentru ca aradenii sa faca fata noului volum de trafic, care ar fi de 10 ori mai mare decat in mod obisnuit.

Reabilitarea pistei de la Timisoara s-a facut in trei etape. Aceasta a fost inchisa pe portiuni, fara a afecta traficul, acum ramanand de asfaltat partea din zona mediana, aproximativ 800 de metri. Costul lucrarilor depaseste 3 milioane de euro.

Posturile TV relateaza deja despre nemultumirile calatorilor, care nu au fost anuntati de companiile aeriene ca nu vor mai ajunge la Timisoara.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x