Asa DA! Blue Air marcheaza centenarul asa cum trebuie

Foto: Blue Air
Discutam deunazi pe podcast despre cum Tarom a ratat o sansa uriasa de promovare preferand sa marcheze centenarul cu stickere mici si penibile. Ei bine, Blue Air da o lectie de marketing facut asa cum trebuie.

Compania low-cost romaneasca a luat cel mai nou avion intrat in flota, un Boeing B737-8 primit in luna iulie, si i-a aplicat un desen aparte pe deriva.

Boeingul va zbura de-acum pe rutele celor de la Blue Air avandu-l cu el pe Carol I, regele sub care Romania si-a castigat independenta.

Iar din comunicatul oficial, pe care il aveti mai jos, inteleg ca va mai urma cel putin un avion cu un desen special pentru centenar, probabil cu regele Ferdinand I.

„Suntem foarte mândri să purtăm prin țară, în comunități de români din diaspora și în toate marile orașe europene spre care zburăm, o parte din trecutul nostru valoros împreună cu mesajul de unitate.
Ne ținem de promisiune față de înaintașii noștri continuând să ne amintim de cei care au contribuit la realizarea României moderne și inspirând generațiile tinere cu mândria de a fi român.”

Bravo, Blue Air!

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pogaceanu

Era și cazul! FELICITĂRI!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x