Au inceput pregatirile pentru BIAS 2020

Da, ati citit bine, pe 9 septembrie 2019 au inceput pregatirile pentru organizarea Bucharest International Air Show 2020!

Ceea ce am cerut in ultimii multi ani de zile si ceea ce si-a asumat dupa editia din 2019 George Rotaru, directorul Aeroclubului Romaniei, se intampla acum.

Luni a avut loc o prima intalnire la sediul Statului Major al Fortelor Aeriene in care s-au pus bazele BIAS-ului viitor, iar primul rezultat concret este ca avem o data, 5 septembrie, pentru 2020.

“Astăzi, la sediul Statului Major al Forțelor Aeriene, echipa formată din reprezentanți ai organizatorilor, Statului Major al Forțelor Aeriene, Aeroclubul României, ROMAERO, Compania Națională Aeroporturi București și ROMATSA, a început pregătirile pentru BIAS 2020. Va fi o ediție cu semnificații speciale pentru aviația românească, care va avea loc pe data de 5 septembrie. Cei mai buni performeri străini vor fi invitați să se alăture piloților militari și civili români”, se arata intr-un comunicat al Fortelor Aeriene Romane.

Se pare ca, in sfarsit, lucrurile se misca asa cum trebuie si ca ne indreptam spre o organizare profesionista.

Iar faptul ca se asuma si promisiunea invitarii celor mai buni performeri straini ne da sperante pentru un BIAS 2020

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MikeJapTitus Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Titus
Guest
Titus

Bine zis profesionista…sper ca cineva a tras concluziile de rigoare dupa BIAS-ul de anul acesta si participarea extrem de ” larga ” ….Cu cat se trimit invitatiile spre potentialii participanti mai devreme cu atat mai multe sanse ca acestia sa raspunda afirmativ . Si sa nu uitam ca spectacolul aerian e dat de participarea invitatilor straini si a formatiilor de avioane (si fara suparare mai ales militare ! ).

Jap
Guest
Jap

Bă băieți,voi visați frumos. Sîntem în anii electorali,poate nu știți asta. Ca să vină “străinezii”,trebuie lovele,ăștia nu vin pe ochi frumoși,acele lovele care merg la prostime pt voturi.

Mike
Guest
Mike

Cu ani in urma, spectacolul aviatic de la Bucuresti se tinea prin iunie. Treptat s-a mutat in iulie, apoi august si la anul in septembrie!! Probabil in 2023 va fi de Craciun. Macar sa nu viscoleasca… Daca tot se lauda ca va fi o editie speciala, ii invita cineva si p’aia cu “35”-urile (F si SU)? Ca tot sunt facute amandoua pe platforme rusesti…