Avioane F-16 romanesti s-au antrenat cu F-22 si F-15 americane

Foto: Senior Airman Dawn M. Weber
Avioane F-16 Fighting Falcon apartinand Bazei 86 Aeriene s-au antrenat recent alaturi de aparate F-22 Raptor si F-15 Eagle ale United States Air Force.

Antrenamentul a avut loc pe 20 august, atunci cand avioanele de generatia V americane au efectuat o dislocare de o zi pe aerodromul Campia Turzii.

In zborul de antrenament F-urile 16 romanesti au exersat diferite scenarii de lupta aeriana impotriva si alaturi de aparatele americane, dar si alte manevre, pentru ca in final sa efectueze o realimentare in aer de la un KC-135R Stratotanker.

Este pentru prima data cand F-16 romanesti se antreneaza alaturi de F-22, la precedenta dislocare a Raptorilor in Romania, in urma cu doi ani, zburand MiG-urile 21.

7
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LanceRcristianJapPawlykCezar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cezar
Guest
Cezar

@Jap, mai traiesti, nene? Nu ai murit de inima rea pana acum? Pana la urma nu mi-ai raspuns la intrebarea de la alt articol, ti-au dat astia viza sa vezi rapandula americana, sau fisa postului nu permite asa ceva la trolatul tau? Cate ruble devalorizate primesti acum per comentariu? ๐Ÿ™‚

Bag-o pr aia cu SU invincibil, boss! ๐Ÿ™‚ Nu pierde vremea, ca zboara rublele la colegul de birou!

Pawlyk
Guest
Pawlyk

A trecut la vaitat acum, cica il persecut. ๐Ÿ™‚ Si LanceR tocmai l-a persecutat cu pozele din articol. Inghite-n sec saracul. Si nu numai el. Asta e, unii doar inghit. ๐Ÿ˜‰ (Inghit in sec bre, nu va ganditi la prostii)

cristian
Guest
cristian

Dar de dolarii care zboara pe langa LanceR ce zici ? Ca ele este un proamericam fanatic !

Pawlyk
Guest
Pawlyk

Pai decat rasurile de ruble mai bine dolari, Igor.

Jap
Guest
Jap

Sรฎnt aici!