Chinezii se dau cu J-15 pe Liaoning | Foto si Video

Dupa ce au dat la apa primul portavion din mandra lor istorie, chinezii au inceput sa se dea si cu niste avioane pe el, ca sa arate ce inseamna pentru ei un „vas pentru teste”.

Portavionul Liaoning, fost Riga, redenumit apoi Varyag, a iesit la joaca in ultimele luni. Inca de la inceput chinezii au afirmat ca nava nu se vrea una fata de care vecinii sa se simta stanjeniti, ea fiind mai mult experimentala. Iar cum experimentele au decurs bine, oamenii si-au zis ca n-ar strica daca s-ar da si cu avioanele cu si de pe ea.

Zis si facut! Liaoning a fost trimis in larg, dar nu foarte departe, gata sa primeasca la bordu-i bucuros de oaspeti niste bucati de J-15 (stiti, copia facuta de Shenyang Aircraft Corporation dupa Su-33) in varianta navalizata.

Astfel, cele doua J-15 trimise la joaca pe mare au decolat, au aterizat, s-au invartit pe punte, si-au pliat si depliat aripile, in fine, cam tot ce se executa pe un portavion.

Mandri nevoie mare de portavionul lor experimental si pasnic, chinezii au dat publicitatii niste imagini, ba au invitat si niste echipe de stiri sa acopere evenimentul asa cum stiu ele mai bine.

Hai ca va las cu ce e mai interesant, mai intai poze si apoi video:

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x