Christian Edouard Heinzmann, noul CEO al Tarom

Read Time:1 Minute, 18 Second

Consiliul de Administraţie al Tarom l-a numit în funcţia de director general pe Christian Edouard Heinzmann, fost preşedinte al Luxair. Acesta îşi va începe mandatul la Tarom pe 19 Noiembrie pentru patru ani.

Edouard Heinzmann are o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică. Consiliul de Administraţie al Tarom l-a mai numit pe Michael Moriaty în poziţia de director general adjunct, cu funcţia de chief financial officer.

Moriaty are o experienţă de peste 33 de ani în managementul financiar din industria aviatică.Acesta îşi va începe mandatul la Tarom pe 12 noiembrie, pentru un an.

„Consiliul de Administraţie este foarte încântat de faptul că cei doi executivi au acceptat să se alăture echipei manageriale a TAROM. Dl. Heinzman are abilităţile, calificările şi expertiza necesare pentru a conduce o companie cu complexitatea Taromului, întrucât are experienţă managerială de necontestat în toate cele patru domenii de interes: operaţional, comercial, tehnic şi financiar. Totodată, unul dintre criteriile principale în alegerea dlui Heinzmann a fost experienţa sa în elaborarea şi implementarea cu succes a unei strategii de restructurare într-o companie aviatică naţională (Luxair, n.r.).

Totodată, misiunea celor doi este să contribuie la un plan de succesiune, care să ne permita ca, la expirarea contractelor, să numim manageri români, potriviţi pentru aceste poziţii cheie, de CEO şi CFO. Pentru alte poziţii manageriale, CA va sustine soluţii de guvernanţă corporativa tipică, prin care oameni din organizaţia Tarom vor fi promovaţi cu prioritate în astfel de funcţii”, a declarat preşedintele CA, Dan Pascariu, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

Amos News

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Stiri cu si despre Tarom. Chiar si PE SURSE
Next post „Invizibilul” Rusiei, dorit in… Peru!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x