“Cimitirul” de avioane: MiG-uri la Burgas | FOTO

burgas 1Mai multe aparate reactive MiG aflate in componenta Muzeului de Aviatie de la Aeroportul Burgas au fost lasate in paragina, formand un mic “cimitir” de avioane.

Oficial, avioanele MiG-17, MiG-21 si L-29, din ce am vazut in fotografii, fac parte din cadrul muzeului de la Burgas. Neoficial, aparatele sunt intr-o stare deplorabila, comparabila cu cele de la Muzeul Aviatiei din Bucuresti si rivalizand cu orice “cimitir” de pe planeta.

Muzeul de Aviatie de la Burgas este singurul de acest fel din Bulgaria, fiind infiintat in anul 1998. Muzeul ar avea peste o suta de exponate, intre acestea aflandu-se avioane, aeromodele, casete video, fotografii si carti.

La Burgas se afla expus si Iliusin Il-18 din Bulgaria. In ultimii ani s-a vorbit despre o modernizare a stabilimentului prin construirea unui corp de cladire nou, care sa gazduiasca cele mai pretioase exponate. Din pacate, nici bulgarii n-au bani.

Foto via urbanghostmedia

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Aviatia Magazin » Blog Archive "Cimitirul de avioane": Epavele din centrul Moscovei | FOTO » Aviatia MagazinAviatia Magazin » Blog Archive "Cimitorul de avioane": Epavele din centrul Moscovei | FOTO » Aviatia Magazin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of