Detalii despre starea de sanatate a pilotului ranit in accidentul IAR 99 de la Craiova

Read Time:40 Second

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Mihail-Relu Ioana, rănit pe 23 august a.c. în accidentul aviatic din judeţul Dolj, este în general bună, ofiţerul fiind stabil hemodinamic şi respirator.

Evoluţia pacientului este în continuare atent monitorizată de comisia pluridisciplinară alcătuită din medici ai Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC). În prezent se află internat la Secţia anestezie şi terapie intensivă a SUUMC, se arata intr-un comunicat al MApN.

Ministrul apărării naţionale a făcut marţi, 25 septembrie, o vizită ofiţerului rănit şi a discutat cu membrii comisiei medicale pentru a afla detalii despre starea de sănătate a pacientului.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale urmăreşte îndeaproape evoluţia stării de sănătate a locotenent-comandorului Mihail-Relu Ioana şi este în permanentă legătură cu familia acestuia şi cu medicii spitalului militar.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Puma Mk2, primul elicopter modernizat de Eurocopter Romania pentru RAF | FOTO
Next post CSAT confirma – Romania cumpara F-16 la mana a doua