Din 13 martie avem AirFi pe unele avioane Tarom. AirFi nu e WiFi

Foto: airfi.aero
Sunt in continuare uimit de cum este prezentata chestia asta cu AirFi-ul de pe unele avioane Tarom, nu putini fiind cei care o vad ca pe o uriasa realizare. Mi se pare incredibil.

In fine, stirea este ca din 13 martie, opt avioane din flota Tarom – B737 si A318 – vor avea disponibil acest serviciu atat pe rutele interne, cat si pe cele externe. Pana in 13 martie vom mai avea niste comunicate, probabil si-o conferinta de presa, totul pentru AirFi.

OMG, imi vine sa spun, AirFi la Tarom? Adica? Adica o cutie care transmite wireless o serie de chestii multimedia oferite de operator. A nu se confunda cu WiFi. Nu, nu veti avea acces la internet in avioanele Tarom. Veti avea in schimb acces la o chestie prin intermediul careia Tarom va ofera in timpul zborului muzica, filme, stiri in format newsfeed, jocuri, se pare ca si chat cu colegii de avion. Totul preselectat inainte de Tarom.

Sigur, o sa-mi spuneti ca fata de acum, e foarte tare ca in timpul unui zbor de doua ore sa te poti uita la un film. Da, e tare, bun venit in 1992. Sau poate vezi o bruneta de nota 8,7 doua scaune mai in fata si vrei sa folosesti functia de chat s-o intrebi daca iese la un ceai cand aterizati la Roma. Meh…

Nu ma intelegeti gresit. Faptul ca Tarom vine spre zilele noastre oferind servicii multimedia in unele dintre avioanele sale e de apreciat. Dar atat. Nu poti sa ma bombardezi cu o multitudine de comunicate si informatii repetitive despre nimic.

Stiti cum e asta? E ca situatia in care vecinul cu Logan alb si chel, fara airbag pasager si servodirectie, te cheama la scara sa-ti arate ca si-a montat un dvd-player chinezesc ce a costat 80 de lei. Sigur, el e mandru ca vede videoclipuri cu Salam “in bord”, dar tu cum te uiti la el?

4
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LanceRRaptorJapLaCuscaPSD Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
LaCuscaPSD
Guest
LaCuscaPSD

Aveti un Furculition si Lingurition….??Monsieur…

Jap
Guest
Jap

Încă un ‘serviciu’ în plus,dar legal care îți fură datele din telefon,tabletă și laptop.

Raptor
Guest
Raptor

Serviciul este contracost?

In Anglia ai WiFi peste tot, tren, autobuz etc dar nu e Free, adica e cu bani