Disperare… europeana? „Eurofighter ar putea castiga in India!”

Chiar daca indienii au decis ca vor Rafale ca nou si unic „medium multi-role combat aircraft (MMRCA)”, europenii (nu francezii) zic ca, de fapt, indienii nu prea stiu ce vor si ca al lor Eurofighter ar putea fi selectat pana la urma.

Sigur, e de inteles disperarea care i-a cuprins dupa ce multirolul comunitar a fost batut de „omnirolul” frantujilor, asa cum este de presupus ca presiunile puse pe indieni sunt, acum mult mai mari, insa e destul de ciudat ca nici pana in acest moment baietii nu si-au acceptat infrangerea.

„Campania din India continua. Vom vedea la ce concluzie va ajunge guvernul indian in perioada urmatoare”, a anuntat Stefan Zoller, CEO la Cassidian.

El mai spune ca infrangerea din India i-a facut pe „clientii” Eurofighter sa accepte integrarea unor capacitati suplimentare pe avion, pentru ca multirolul comunitar sa fie mai atractiv la export.

Cum indienii vor 126 de bucati de „omnirol”, numar care poate sa scada, dar sa si creasca daca vecinii din Pakistan mai fac gura mare, este pe undeva normala dorinta EADS de a nu scapa un asemenea contract, chiar daca nu au avionul cel mai bun sau cel mai ieftin.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x