Eurofighter Typhoon in RomaniaEurofighter Typhoon in Romania

Read Time:1 Minute, 13 Second

eurofighterNu va speriati, n-au venit decat in vizita. De fapt, nici macar atat, daca suntem sinceri. Au venit sa alimenteze si nu stiu daca la noi e mai ieftin sau se apropia „pana prostului”.

Pe scurt, doua avioane Eurofighter Typhoon ale Royal Air Force au facut, 20 iunie, un mic popas de realimentare la Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni.

Englezii se indreptau spre Turcia, acolo unde urmau sa participe la exercitiul Anatolian Eagle 2014, iar inainte de a ajunge in Konya au alimentat de la noi. Nu stim daca au facut plinul sau daca au mers pe specificul locului – „de 50 de lei”.

Bine, lasand glumele la o parte, oaspetii au avut parte de o primire frumoasa, domnul general Dobre (cu respect!), fostul comandant de la Borcea si actualul comandant al Componentei Operationale Aeriene din cadrul SMFA, fiind prezent la Otopeni.

S-au schimbat impresii, s-au discutat diverse lucruri, cativa piloti si tehnici de la noi au avut ocazia de a vedea de aproape unul dintre cele mai moderne avioane din lume si cam asta a fost, englezii continuandu-si drumul.

Foto prin bunavointa Fortelor Aeriene Romane. Mai multe imagini gasiti pe Facebook.eurofighterTwo Eurofighter Typhoon jets visit Romania last week.

The RAF planes stoped at 90th Air Base Otopeni for refueling, in their way to Turkey, where participated at Anatolian Eagle 2014 exercise.

It was a great opportunity for romanian pilots and technicians to see up close the Typhoon.


About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “<!--:ro-->Eurofighter Typhoon in Romania<!--:--><!--:en-->Eurofighter Typhoon in Romania<!--:-->

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post <!--:ro-->Un F-35 a luat foc inainte de decolare<!--:--><!--:en-->F-35 catches fire on takeoff<!--:-->
Next post <!--:ro-->Irakul a cumparat avioane Su-25 din Rusia si acuza SUA de intarzierea livrarii de F-16<!--:--><!--:en-->Iraq bought Russian Su-25 jets and accuses US for delay in delivering F-16s<!--:-->