Eurofighter Typhoon in RomaniaEurofighter Typhoon in Romania

eurofighterNu va speriati, n-au venit decat in vizita. De fapt, nici macar atat, daca suntem sinceri. Au venit sa alimenteze si nu stiu daca la noi e mai ieftin sau se apropia „pana prostului”.

Pe scurt, doua avioane Eurofighter Typhoon ale Royal Air Force au facut, 20 iunie, un mic popas de realimentare la Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni.

Englezii se indreptau spre Turcia, acolo unde urmau sa participe la exercitiul Anatolian Eagle 2014, iar inainte de a ajunge in Konya au alimentat de la noi. Nu stim daca au facut plinul sau daca au mers pe specificul locului – „de 50 de lei”.

Bine, lasand glumele la o parte, oaspetii au avut parte de o primire frumoasa, domnul general Dobre (cu respect!), fostul comandant de la Borcea si actualul comandant al Componentei Operationale Aeriene din cadrul SMFA, fiind prezent la Otopeni.

S-au schimbat impresii, s-au discutat diverse lucruri, cativa piloti si tehnici de la noi au avut ocazia de a vedea de aproape unul dintre cele mai moderne avioane din lume si cam asta a fost, englezii continuandu-si drumul.

Foto prin bunavointa Fortelor Aeriene Romane. Mai multe imagini gasiti pe Facebook.eurofighterTwo Eurofighter Typhoon jets visit Romania last week.

The RAF planes stoped at 90th Air Base Otopeni for refueling, in their way to Turkey, where participated at Anatolian Eagle 2014 exercise.

It was a great opportunity for romanian pilots and technicians to see up close the Typhoon.


Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Apa trece pietrele ramin.

Cezar

Sau mai bine spus…Typhoon-urile trec, MIG-urile raman…nemuritoare! 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x