F-22 on tour. Raptorul a venit din nou in Europa

Foto: Airman 1st Class Luke Kitterman
F-22 Raptor a venit din nou in turneu european, o escadrila de Raptor de la Tyndall AFB ajungand recent pe baza aeriana Spangdahlem, din Germania.

De aici, avioanele de generatia V vor fi trimise in diferite state partenere pentru a fi admirate.

„Avioanele F-22 care au ajuns in Germania pe 8 august vor ramane in Europa cateva saptamani. Din Germania ele vor fi trimise in alte locatii, in state membre NATO, pentru a maximiza posibilitatile de antrenament, pentru a intari legaturile din cadrul aliantei si pentru a descuraja agresiuni regionale.”

Practic, Raptorii vor face vizite de curtoazie, probabil de cate o zi, prin Europa Centrala si de Est.

As paria ca vor ajunge din nou in Polonia si in statele baltice si presimt ca nu ne vor ocoli nici pe noi. Mai departe, am asa un feeling ca ar urma sa viziteze si un stat ex-iugoslav.

Sper numai ca, daca se decid sa vina si la noi, sa nu aflam de asta cu cateva ore inainte de a aterizare, ca sa putem ajunge la intalnire.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
psycho

poate ni-i bagă și noua pentru poliția aeriană😬

aviatorul

Pentru a descuraja agresiuni regionale ….buna asta

Jap

Nu cred că îi descurajezi pe ivani trimițînd cîteva Raptoare,nașul lor este S-400. Este mai mult PR. Ăia oricum freacă menta prin Florida,de mexicanos care visează la visul american se ocupă Trump cu gardu. Astai concediul de vară,mie mi-a plăcut cînd au venit la noi și au pus Raptorul lîngă un Mig21 LanceR,aproape că îmi dăduse lacrimile.

Cezar

In sfarsit!!!

Cezar

Daca anunta din timp cand sosesc si la noi, are si Jap norocul sa vada cu ochii lui ‘rapandula’ americana!

PS @Jap, my niger…..ti-au dat astia viza pentru a vizita Bucurestiul, sau nu te-ai lipit de nimeni cu rublele ale devalorizate sa te ajute si pe tine??? 🙂

Jap

La următorul articol despre mitinguri aeriene ,o să lămurim totul civilizat și pe argumente logice. Sa făcut?

Pawlyk

Poate si gramatical. S-a facut?

Jap

Și gramatical. Articolul în cauză este despre F-22. Țin minte că odată,ne-ai atras atenția să comentăm numai ce spune aricolul. Nu credeți că este ilogic să vorbim despre mitinguri aeriene,cînd articolul scris de dv.este despre F-22?

Jap

Discutăm civilizat și pe argumente logice. De cînd Forțele Aeriene Romane,ca compnență a Armatei Romane,are misiunea,ca să distreze populația Romaniei? Cînd știm că,conform Constituției Romane,are alte misiuni: Garantarea suveranitații,a independenței și a unității statului Roman.

Pawlyk

Cele doua avioane implicate in accident sunt Skybolturile private pilotate de Sorin Bochiş şi Cornel Marinescu. 1 – De cand sunt aceste avioane militare si fac parte din Fortele Aeriene Romane? ( Cornel Marinescu era considerat unul dintre asii aviatie ACROBATICE din Romania ). 2 – Aproape toate tarile cu aviatie militara organizeaza show-uri aeriene sau trimit avioane la astfel de evenimente. 3 – Un avion de orice tip, militar sau nu, se poate prabusi la un airshow, in timpul antrenamentelor, in misiune, la decolare, la aterizare, din motive tehnice, naturale ( gen pasare prin intake la motor) sau din… Read more »

Mig-21_LanceR

Bai Pawlyk de ce te obosești sa-i răspunzi mă ăstuia? De-aia aberează, că e prea băgat în seamă.

Pawlyk

Stai linistit, a fost ultima oara.

Jap

Constituția Romaniei,este aberații?

mihaistoian

Ai vrut cumva sa intrebi ,,Constitutia Romaniei este aberatiE?”
Intreb pt un prieten ca eu oricum n-am inteles logica ta!

Jap

Îmi susțin apărarea plecînd de la Constituția României.

Jap

Parcă Art. 118 Garantarea suveranității,a independenței și a unităţii statului Român. În Art. 118 nu zice de mitinguri aeriene. FAR este constituită prin lege pt apărarea țării și nici decum pt mitinguri aeriene.

Jap

Noi nu vorbim de principii. FAR este constituită prin lege pt apărarea țări și nici decum pt mitinguri aeriene. Spuneți și dv unde scrie în Constituție,că FAR are voie de a participa la mitinguri aeriene și a bine dispune populația țării,cînd ea la bază este o instituție militară.

Ciao

Cate avioane este o escadrila de avioane F22 Raptor

ca de F 16 stim ca 16 avioane fac o escadrila

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x