Fortele Aeriene ale Pakistanului le-au depasit pe cele ale Indiei

Read Time:24 Second

Red Flag ExerciseFortele Aeriene ale Pakistanului le-au depasit din punct de vedere numeric pe cele ale rivalei India.

Potrivit unui raport al legislativului de la New Delhi, Pakistanul are 26 de escadrile de lupta operationale, fata de numai 25 ale Indiei.

Comisia parlamentara explica si ce a cauzat aceasta schimbare de forte, de vina fiind intarzierile majore in diferitele programe de achizitie demarate de Fortele Aeriene.

„Capabilitatile noastre, spre deosebire de cele ale vecinilor nostri, se erodeaza rapid”, este concluzia raportului.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Fortele Aeriene ale Pakistanului le-au depasit pe cele ale Indiei

  1. Conteaza mult mai mult ce avioane si ce piloti au decat cate sunt. Multe avioane au avut rezultate in lupte reale intre 1:4 si 1:10, asa ca o escadrila diferenta la alte 25 nu conteaza deloc. Din ce am citit pilotii pakistanezi sunt mai buni decat cei indieni, asta e o problema serioasa.

  2. Se aude ca India ar fi pe punctul sa semneze cu Dassault un contract pentru 126 de Rafale, cu transfer de tehnologie…

  3. Indienii joaca la doua capete:cu rușii in programul pak fa și cu francezii la rafale,ivanii nus chiar retardati sa le dea pe tavă totul pt un pumn de $ iar cu francezii este alta poveste.

  4. Indienii nu sunt in stare sa construiasca partea lor din contractul de Rafale si nici sa le mentina in buna stare de functionare. A se vedea problemele din contract si refuzul francezilor de a-si asuma responsabilitatea pentru fabricantul indian.

  5. De asemenea nu o sa isi permita costurile de operare, la minim 1.5 milioane de dolari per an per pilot si 2 piloti per avion e o suma considerabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Un Airbus A320 al AirAsia a disparut deasupra Marii Java
Next post Atotputernicul Kim e si pilot | VIDEO