Fortele Aeriene ale Pakistanului le-au depasit pe cele ale Indiei

Red Flag ExerciseFortele Aeriene ale Pakistanului le-au depasit din punct de vedere numeric pe cele ale rivalei India.

Potrivit unui raport al legislativului de la New Delhi, Pakistanul are 26 de escadrile de lupta operationale, fata de numai 25 ale Indiei.

Comisia parlamentara explica si ce a cauzat aceasta schimbare de forte, de vina fiind intarzierile majore in diferitele programe de achizitie demarate de Fortele Aeriene.

„Capabilitatile noastre, spre deosebire de cele ale vecinilor nostri, se erodeaza rapid”, este concluzia raportului.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Adi

Conteaza mult mai mult ce avioane si ce piloti au decat cate sunt. Multe avioane au avut rezultate in lupte reale intre 1:4 si 1:10, asa ca o escadrila diferenta la alte 25 nu conteaza deloc. Din ce am citit pilotii pakistanezi sunt mai buni decat cei indieni, asta e o problema serioasa.

Jap

Eu aș merge pe mîna indienilor ca au su-30.

Vincent

Se aude ca India ar fi pe punctul sa semneze cu Dassault un contract pentru 126 de Rafale, cu transfer de tehnologie…

Jap

Indienii joaca la doua capete:cu rușii in programul pak fa și cu francezii la rafale,ivanii nus chiar retardati sa le dea pe tavă totul pt un pumn de $ iar cu francezii este alta poveste.

Adi

Indienii nu sunt in stare sa construiasca partea lor din contractul de Rafale si nici sa le mentina in buna stare de functionare. A se vedea problemele din contract si refuzul francezilor de a-si asuma responsabilitatea pentru fabricantul indian.

Adi

De asemenea nu o sa isi permita costurile de operare, la minim 1.5 milioane de dolari per an per pilot si 2 piloti per avion e o suma considerabila.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x