Ministrul Apărării a demisionat

Read Time:1 Minute, 4 Second

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a anunțat luni că și-a dat demisia din funcție.

Politicianul a publicat pe social media scrisoarea de demisie, el motivându-și gestul prin imposibilitatea de a colabora cu președintele Klaus Iohannis.

Iată cum arată scrisoarea de demisie a lui Dîncu:

”Domnului Prim Ministru al Guvernului României

Nicolae – Ionel Ciucă

DEMISIE

Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.”

Demisia lui Vasile Dîncu vine după o perioadă în care politicianul a ieșit în evidență cu o serie de poziții controversate referitoare la conflictul din Ucraina, dar nu numai.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Un Su-27 rusesc a lansat din greșeală o rachetă către un avion britanic deasupra Mării Negre
Next post Ministerul Apărării vrea să plătească 150 de milioane de euro pe două elicoptere H215M
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x