Ministrul Apărării a demisionat

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a anunțat luni că și-a dat demisia din funcție.

Politicianul a publicat pe social media scrisoarea de demisie, el motivându-și gestul prin imposibilitatea de a colabora cu președintele Klaus Iohannis.

Iată cum arată scrisoarea de demisie a lui Dîncu:

”Domnului Prim Ministru al Guvernului României

Nicolae – Ionel Ciucă

DEMISIE

Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.”

Demisia lui Vasile Dîncu vine după o perioadă în care politicianul a ieșit în evidență cu o serie de poziții controversate referitoare la conflictul din Ucraina, dar nu numai.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x