Mitingul de aviatiune de la Banesti – Participantii (IV)

Read Time:2 Minute, 16 Second

Fondată în 2005, din pasiunea pentru parașutism a doi frați: Bogdan și Dragoș Boeru, asociația sportivă TNT Brothers va spune “prezent!” pe câmpul de la Bănești.

Proiectul TNT Brothers a fost început în 2009, ca în 2010 să fie finalizat, iar pe 1 iunie să se oficieze prima zi de zbor la TNT Brothers Dropzone! Până în prezent s-au făcut 310 zboruri, aproape 2000 de salturi, aproximativ 250 pasageri tandem. De curând, TNT Brothers a fost certificat de către Asociația parașutiștilor din Statele Unite ca facilitate de pregătire a cursurilor de parașutism. Instructorii titulari au fost certificați de către USPA, respectând standardele internaționale în domeniu.

Echipa:

Bogdan Boeru: Practică parașutismul din 2002, participând la numeroase cursuri de Freefly, pilotarea parașutei și cursuri pentru obținerea titlului de instructor în mai multe domenii ale parașutismului. A făcut salturi pe numeroase aerodromuri din toată Europa: Spania (Lillo, Skydive Spain-Sevillia, Empuria Brava), Italia (Fano), Cehia (Prijbram), Franța (Bounloc), Ungaria (Kaposvar), Bulgaria (Kazanlac). Este instructor tandem, static line, IAD, AFF, cameraman, antrenor. Are 1100 de salturi la activ.

Dragos Boeru: Practică parașutismul din 2002, participând la numeroase cursuri de Freefly, pilotarea parașutei și cursuri pentru obținerea titlului de instructor în mai multe domenii ale parașutismului. A făcut salturi pe numeroase aerodromuri din toata Europa: Spania (Lillo, Skydive Spain – Sevillia, Empuria Brava), Italia (Fano), Cehia (Prijbram), Franța (Bounloc), Ungaria (Kaposvar), Bulgaria (Kazanlac). Este instructor static line, IAD, AFF, tehnician de parașute, cameraman, antrenor. Are 1200 de salturi la activ.

Eliza Anitei: Practică parașutismul din 2004. În 2007, 2008 obține titlul de vice campioană la campionatul național de precizia aterizării, juniori, intrând astfel în lotul național, iar în 2009 participă la campionatul mondial de precizia aterizării, făcând salturi în: Austria (Zel am see), Elveția (Locarno), Germania (Altenstadt), Slovenia (Bled), Italia (Belluno). A mai sărit și în Ungaria (Kaposvar) și Spania. Are 720 salturi. De asemenea, are calificare de antrenor USPA.

Bianca Mitran: Practică parașutismul din 2007. În 2009 și 2010 obține locul III la Cupa Memorială “Ionel Iordănescu” – București și locul IV la campionatul național de precizia aterizării, junior. Are 160 salturi la activ.

Ramiro Nicolau: Practică parașutismul din 1977. Este multiplu campion național la acrobație și precizia aterizării, maestru al sportului, instructor tandem, AFF. Are 7500 de salturi la activ.

Ioniță Florian: Practică parașutismul din 1980. Este multiplu campion național la probe clasice, maestru al sportului, instructor tandem, AFF. Are 6900 salturi la activ.

Alexandru Nicolau: Practică parașutismul din 2007. Este campion mondial la junior, vice-campion mondial la junior, multiplu campion național la junior, vice-campion național la senior, instructor tandem și cameraman. Are 1700 salturi la activ.

TNT Brothers vă invită să luați parte la cel mai spectaculos miting aerian! Suprizele nu vor lipsi din program!

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Un Boeing 737 s-a rupt in doua la aterizare (VIDEO)
Next post Toma Coconea, locul 2 la Red Bull X-Alps
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x