Nu mai scriu despre mortiI don’t write about dead pilots

Read Time:1 Minute, 19 Second

kiruAm decis, nu mai scriu despre morti. Despre mortii din aviatie.

N-am uitat nici de Foozie si nici de Kiru sau Biker. Pur si simplu nu vreau sa mai scriu despre morti. Despre cine-au fost si, mai ales, despre cum si cand au murit. Am ajuns la concluzia ca asa nu le onorez memoria, ba chiar le-o patez daca aduc in prim plan doar faptul ca au murit.

De-acum, in masura in care se va putea, vreau sa scriu despre ei si despre toti ceilalti. In loc de un articol sec care „comemoreaza” trei ani de la moartea lui Kiru, vreau sa scriu povestea „nebunului” care a refuzat sa plece in SUA pentru a pilota MiG-ul 21 in cadrul Fortelor Aeriene. In loc sa amintesc o data pe an de teribila si dureroasa lupta, ultima, pe care a dus-o Foozie, vreau sa scriu despre cum era pe aerodrom, cum devenise, fara sa vrea practic, un Doru Davidovici modern.

Asadar, ca sa raspund celor care ma intrebau, nu mai scriu despre morti. Vreau sa cinstesc niste oameni, niste PILOTI, nu sa rascolesc evenimente dureroase pentru cei care le-au fost apropiati.

Daca aveti asemenea povesti reale despre cei care nu mai sunt, despre cei care sunt, despre cei care vor fi, astept cu nerabdare sa ma contactati pe adresele redactiei ca sa le transpunem in articole.kiruI’ve decided, I’ll won’t write about deads. About deads of aviation.

I didn’t forget about Foozie and I didn’t forget about Kiru or Biker. I just don’t want to write about dead pilots.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post <!--:ro-->Cu Gripen in centrul orasului Praga<!--:--><!--:en-->Gripen fighter, in Prague’s downtown<!--:-->
Next post <!--:ro-->Tarom reia cursele catre Sibiu, Targu Mures si Suceava<!--:--><!--:en-->Tarom resume flights to Sibiu, Targu Mures and Suceava<!--:-->
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x