OTOPENI AIR SHOW 2011- Cel mai mare miting aerian al verii

Read Time:2 Minute, 23 Second

Demonstraţii aviatice în premieră, acrobaţii aeriene de excepţie şi o combinaţie uimitoare de talent, curaj şi profesionalism vor putea fi urmărite sâmbătă, 16 iulie 2011, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, la mitingul aerian OTOPENI AIR SHOW, într-un spectacol aerian de anvergură.

Aflat la cea de-a treia ediţie, OTOPENI AIR SHOW oferă publicului ocazia de a-i cunoaşte şi admira pe cei mai mai buni profesionişti ai manşei din aviaţia civilă, sportivă şi militară din România, piloţi de elită din cadrul Aeroclubului României, Tarom, Statului Major al Forţelor Aeriene Române, Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., Structurii de Aviaţie a S.R.I. şi ai Centrului de Încercări în Zbor Craiova. Programul include o demonstraţie a Iacărilor Acrobaţi, precum şi parada şcolilor de zbor – Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, Regional Air Services, Fly Level, Carpatair Flight Training.

Invitata specială a ediţiei din acest an este Svetlana Kapanina, Îngerul Siberian (Rusia), multiplă campioană mondială, considerată cea mai bună femeie-pilot de acrobaţie din toate timpurile.

Mitingul aerian se derulează între orele 9:00 şi 13:00, intrarea fiind liberă începând cu ora 8:00. Printre atracţiile evenimentului se numără totodată expoziţia de tehnică aviatică civilă şi militară, standurile speciale ale participanţilor, punctele de vânzare suveniruri cu tematică aeronautică, serviciile de catering, precum şi un concert ce va conecta publicul la atmosfera spectacolului aerian.

Cele mai noi informaţii despre OTOPENI AIR SHOW 2011 pot fi accesate, începând cu data de 23 iunie 2011, pe pagina web www.otopeniairshow.ro, special dedicată acestui eveniment, devenit deja o tradiţie, prin care Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti celebrează Ziua Aviaţiei şi vocaţia pentru zbor a românilor.

ZBORURI DE AGREMENT CU AVIONUL

In cadrul extins al evenimentului OTOPENI AIR SHOW 2011, publicul are ocazia de se bucura de o călătorie de agrement cu avionul, fiind o excelentă ocazie de a vizita Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi de a înţelege cum funcţionează un aeroport, dar şi pentru a se familiariza cu zborul.
Zborurile sunt programate în zilele de 25 iunie, 2 şi 9 iulie, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi sunt efectuate de compania aeriană TAROM. Călătoria durează 45 de minute.

Pot participa la zbor copii cu vârste între 2 ani împliniţi şi 12 ani neîmpliniţi în ziua efectuării cursei, fiecare copil trebuind să călătorească însoţit de un adult. Tariful este de 100 lei/copil. Pasagerii peste 12 ani vor plăti bilet de adult, cu o valoare de 200 lei.

Biletele pot fi achiziţionate numai de la Agenţia TAROM Piaţa Victoriei (Strada Buzeşti, Piaţa Victoriei, numărul 59) până în ziua premergătoare cursei, iar în ziua cursei vor putea fi cumpărate numai de la Biroul Ticketing TAROM (Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Terminalul Plecări Internaţionale, parter).
Avionul va decola la orele 13.00, iar pasagerii trebuie să se prezinte la check-in cu două ore înainte de decolare.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Suhoi Su-30MK2 pentru Vietnam
Next post Si a fost Paris Air Show 2011
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x