Poti sa aterizezi cu elicopterul in parcare? Da, pentru ca autoritatilor nu le pasa!

Sunt mai bine de 24 de ore de cand Romania se uita (exagerez putin aici) la filmuletele in care un elicopter aterizeaza in parcarea unui club din statiunea Mamaia, iar autoritatile abilitate dorm pe ele. Sau incing micii pe gratare, ca tot e minivacanta.

In caz ca ati ratat imaginile anului, povestea e simpla. Un grup de petrecareti a inchiriat un elicopter de la compania JTAir si l-au convins, ramane de vazut cum, pe pilot sa aterizeze in parcarea unui club din Mamaia. Parcare auto, sa ne intelegem, nu heliport 🙂

Vine elicopterul, care era anuntat catre tabloide, parcarea fiind plina cu “jurnalisti” si “cameramani” ai ziarelor colorate si cu vedetute de carton, iar de pe margine incep sa zboare panouri de dimensiuni apreciabile care, evident, nu erau asigurate. Pentru ca parcarea auto nu-i heliport.

Aterizeaza tipul cu licenta de pilot la vreo 4-5 metri de masinile de lux din parcare, un baiat – probabil angajat al clubului – se duce sa pofteasca invitatii, iar in momentul ala pare ca pilotul pare ca da un cot peste maneta de gaze pentru ca elicopterul face un salt periculos si putin lipseste ca nefericitul care s-a dus sa ii pofteasca pe petrecareti sa fie lovit serios.

Sunt 24 de ore de cand imaginile sunt viral in Romania. Le-au vazut sute de mii de oameni online si, probabil, alte cateva milioane bune la televizor, ele fiind redate pe toate posturile de stiri. Cu toate acestea, nicio autoritate competenta nu s-a autosesizat. Nimeni. Nimic. Tacere.

7
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Mosugabi S.LaCuscaPSDdanboeblogCristian Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cristian
Guest
Cristian

NU vad care ar fi problema ca a aterizat in parcare. Avea destul spatiu. Iar incidentul cu maneta de gaze se putea intampla pe orice aeroport !

danboeblog
Guest

Sigur era maneta de gaze? Arată a fi un elicopter nu un avion.

Cristian
Guest
Cristian

De fapt ii spune : maneta de combustibil . Si helicopterul are o “maneta de gaze” – are motor.

LaCuscaPSD
Guest
LaCuscaPSD

Pestele e prea mare pentru autoritati…Militia intervine doar cand e vorba de un dron de jucarie !

LaCuscaPSD
Guest
LaCuscaPSD

o drona

gabi S.
Guest
gabi S.

Traiasca Ghiolbania!

Mosu
Guest
Mosu

Cocalari aerieni pe care freaca hamul.