Rusia, propunere neasteptata pentru Brazilia: Invizibilul Suhoi T-50, in coproductieRussia made an unexpected proposal to Brazil: Sukhoi T -50 stealth fighter, in co-production

t-50Rusia este gata sa faca orice efort pentru a reusi sa vanda avioane de lupta in Brazilia. Cea mai recenta propunere este, insa, una neasteptata, rusii fiind gata sa imparta productia invizibilului Suhoi T-50 cu brazilienii.

O delegatie de la Moscova, condusa de ministrul Apararii, Sergey Shoygu, a vizitat recent Brazilia si Peru intr-o incercare de a impune produsele militare rusesti pe pietele importante din America de Sud.

Intr-una din intalnirile cu oficialii brazilieni, rusii le-au dezvaluit acestora surpriza.

„In cadrul negocierilor am oferit Braziliei nu doar avioane moderne Su-35, ci si posibilitatea de a se implica in productia modelelor mai noi, cum ar fi T-50”, a dezvaluit unul dintre rusi.

Rusia are deja un partener puternic in proiectul Suhoi PAK FA/ T-50, anume pe India. Atragerea Braziliei in acest proiect ar aduce, in prima faza, un supliment important la totalul comenzilor, insa si un aport financiar deloc de neglijat pentru faza de dezvoltare a aparatului de generatie V. t-50Russia will make every single effort in order to sell fighter jets to Brazil. The latest proposal is, however. unexpected. Russians are ready to share the invisible production Sukhoi T -50 with Brazilians .

A delegation from Moscow, led by Defense Minister Sergey Shoygu, recently visited Brazil and Peru in an attempt to impose Russian military products in markets from South America.

In one of the meetings with the Brazilians, the Russians have revealed their surprise.

„The proposal for Brazil is not only to buy the modern Su- 35, but also we gave them opportunity to engage in production for newer models, such as T -50.”

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cristian

Prosti sa fie și sa nu accepte un avion echivalent cu F-22 [și chiar peste]. Si sa-l mai și monteze la ei, cu toate avantajele și perspectivele care rezulta de aici. Si probabil la un preț mai bun.

ROMANIA de de nu se bagă la asa ceva ??? De prosti! Nici nu concepem sa nu mai pupam la Înalta Poarta de la Washington ! Noi preferam sa cumpăram F_16 la mana a treia. Probabil șpaga joaca un rol serios aici..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x