Se cauta piloti si personal tehnic pentru Unitatea Speciala de Aviatie din CaransebesLooking for pilots and technicians for Special Aviation Unit at Caransebes

unitate-aviatie-CbesInspectoratul General de Aviatie din cadrul Ministerului de Interne ar urma sa angajeze piloti si personal tehnic pentru Unitatea Speciala de Aviatie din Caransebes.

Stirea transmisa de Radio Romania Resita suna cam asa:

Nouă posturi vacante din Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General de Aviaţie au fost deblocate în şedinţa de Guvern de astăzi pentru operaţionalizarea Unităţii Speciale de Aviaţie Caransebeş. Potrivit primarului Marcel Vela, unitatea va deveni funcţională zilele următoare. Aceasta are scopul de a proteja graniţele României în zona non-euro, dar şi de a interveni rapid pentru stingerea incendiilor în zona alpină şi pentru salvarea de vieţi omeneşti. Structura şi bugetul bazei au fost aprobate prin ordinul ministrului de interne Radu Stroe. De la bugetul local au fost alocate fonduri pentru reabilitarea unui hangar şi a unui imobil în care îşi vor desfăşura activitatea angajaţii M.A.I.

Problema este ca din ce stim din experientele trecute, ocuparea celor noua posturi de la Caransebes se va face cu personal existent in structurile Ministerului de Interne.

Este vorba, binenteles, despre oameni pregatiti sa ocupe acele functii, dar care n-au avut noroc de un post conform pregatirii. Pana acum, cel putin.unitate-aviatie-CbesGeneral Aviation Inspectorate from Interior Ministry is looking for pilots and technicians for it’s new special unit, based at Caransebes.

Nine jobs are available according to a Government decision.

Still, most likely these jobs will be taken by ministry personel.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x