Spotterii pot contribui la securizarea bazelor aeriene

Read Time:1 Minute, 9 Second

Foto: wikiHow
Spotterii por contribui la securizarea bazelor aeriene in apropierea carora fotografiaza diferitele avioane. N-o spunem noi, aici mai avem civilizatie de mancat, ci englezii.

In Marea Britanie spotterii sunt folositi de autoritati pentru securizarea bazelor aeriene si am sa va explic imediat cum functioneaza treaba asta.

Ca si la noi, cei care isi doresc sa fotografieze avioanele in apropierea aeroporturilor trebuie sa se inregistreze. Englezii au mers insa putin mai departe si au realizat zone de spottereala si in zona bazelor aeriene.

Lucrurile s-au dezvoltat si spotterii au fost inregistrati intr-o baza de date, au primit ecusoane de identificare si sunt incurajati sa raporteze orice comportament suspect din apropierea bazelor/ aeroporturilor.

In continuare, se spera chiar la dezvoltarea unui soi de aplicatii prin care spotterii sa poata reclama in timp real persoane suspecte aflate in apropierea bazelor.

Mie-mi place de mor modul in care oamenii astia, si-s convins ca englezii nu-s singurii, reusesc sa se foloseasca de fiecare prilej in avantajul lor. Adica era clar ca spotterii nu pot fi blocati, ca ar fi pozat avioanele de la distanta daca aveau zona interzisa langa gard.

Asa ca cineva s-a gandit sa le ofere minime facilitati in schimbul unui sprijin ce poate deveni in anumite situatii crucial in securizarea bazelor si aeroporturilor.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Sînt curios cum o să reacționeze ‘spotterii’,cînd un jihadist înarmat pînă’n dinți,o să vină la el să-i ia gîtul. Pînă atunci,cică ne tragem submarin.

Previous post psd i-a excitat din nou pe fanii Tarom cu promisiunea inchirierii unor avioane
Next post Tarom vinde cele doua Airbus A310
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x