Statele Unite trimit avioane F-16 in RomaniaUnited States sends F-16s in Romania

f-16 mig 21 CTEi bine, vin americanii! Si nu vin singurei, ci cu o escadrila de avioane F-16, care, oficial, participa la o serie de exercitii impreuna cu Fortele Aeriene Romane.

Anuntul a fost facut de ministrul Apararii, Mircea Dusa, care spune ca „impreuna cu americanii avem exercitii in aceasta perioada in spatiul aerian romanesc si vor ramane (avioanele F-16 – n.r.) o perioada destul de lunga in Romania.”

Mai mult, Dusa se va solicita americanilor „dislocarea unor escadrile in Romania pana cand, in 2017, va deveni operationala escadrila noastra de F-16”.

Si totul se intampla pe fondul tensiunilor tot mai pronuntate din Ucraina, tensiuni care, binenteles, nu trebuie sa ingrijoreze si bla-bla…

Din cate se pare, avioanele F-16 vor stationa pe baza aeriana Campia Turzii, insa vor efectua exercitii si cu baietii nostri de la Mihail Kogalniceanu, care sunt destul de ocupati cu avioanele rusesti in perioada asta.
f-16 mig 21 CTWell, the americans are coming! United States will send an F-16 squadron in Romania, officialy for exercises with Romanian Air Force.

This announcement was made by romanian Defence minister, Mircea Dusa, who said: „We have some exercises in this period with our american partners. The jets will remain in Romania for a longer time.”

Furthermore, Dusa said that he will ask the americans to deploy a few F-16 squadrons in Romania, untill our F-16s will be operational.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jap

Bucuria politrucilor,vedeti ne apară americanii zisera în cor,astia trebuie trași în teapa și aruncati la cîini.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x