Tarom ar putea anunta rute noi in august. Baku, Erevan, Tbilisi si Odesa sunt pe lista

Read Time:1 Minute, 3 Second

Tarom ar putea anunta patru noi rute externe incepand cu luna august, potrivit directorului general Werner Wolff.

Baku, Erevan, Tbilisi si Odesa sunt destinatiile pe care operatorul national le vizeaza in acest moment, numai ca momentan nu avem nimic semnat.

„Cele patru rute sunt încă în discuţii cu partenerii noştri, sunt prevăzute în programul de vară, cel mai probabil din august. Vom deschide în acest an noi rute de zbor, interne şi externe. Din această vară, Tarom are zboruri directe spre Stuttgart, din Sibiu sau Timişoara şi la Paris, din Cluj şi Timişoara. De asemenea, am deschis rutele Cluj-Iaşi, Iaşi-Timişoara. Iar pentru acest sezon estival, Constanţa este conectată la Satu Mare, prin cursele Tarom”, a declarat pentru News.ro directorul general al Tarom.

In principiu, extinderea catre est nu este deloc rea, dimpotriva chiar. Asa cum s-a mai spus si scris pana acum, Tarom ar putea lucra la posibilitatea de a transforma Otopeniul in hub regional sau la aceea de a lega Estul de Vest pe calea aerului.

Oamenii cu bani din Ucraina, Georgia sau Armenia vor sa ajunga in Vestul Europei sau chiar peste Ocean, iar Tarom ii poate duce fie pana la destinatii, fie pana la marile hub-uri europene ce asigura legaturi continentale.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Tarom ar putea anunta rute noi in august. Baku, Erevan, Tbilisi si Odesa sunt pe lista

  1. Eu sunt mare senator și sunt enervat de faptul ca ăștia nu deschid odată deși le-am solicitat între București și comuna Ciorogârla de unde e mama mea. La inițiativa cărui politician s-au găsit bani pentru aceste rute ca să îl fac dușmanul meu personal. Și dacă tot deschidem aceste rute când introducem și Tashkent, Almaty, Ashkabat, Bishkek și Dushanbe în circuit???
    Nu de alta, da să fie tot clubul dictatorilor (pardon prieteni a-i PSD și dușmani a statului paralel) legat de mahalaua București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Decizie a Curtii de Justitie a UE in privinta compensatiilor la care au dreptul pasagerii zborurilor intarziate sau anulate
Next post Un MiG-29 polonez s-a prabusit langa Malbrok. Pilotul a murit