Tarom vinde cele doua Airbus A310

La mai bine de un an de la momentul scoaterii din serviciu, Tarom a publicat un anunt ce vizeaza vanzarea celor doua Airbus A310 din flota.

Sincer sa fiu, nu stiu de cand e postat acest anunt pentru ca, bineinteles nu este datat, dar acum l-am vazut asa ca acum il prezint.

Prin urmare, Tarom anunta ca scoate la vanzare doua aeronave A310-325 (MSN 0636 si MSN 0644), un motor de rezerva PW4156A, un APU de rezerva GTCP331-250H si alte acareturi ce pot fi solicitate la Tarom daca va intereseaza.

Airbusul A310 MSN 0644 este inmatriculat YR-LCB, poarta denumirea Moldova si a fost scos din serviciu in septembrie 2016. MSN 0636 este inmatriculat YR-LCA, poarta denumirea Transilvania si a fost ultimul A310 ce a zburat pentru Tarom, fiind retras in finalul lui octombrie 2016.

Din momentul retragerii, cele doua avioane au fost trase pe platforma, pe Aeroportul Otopeni, asteptand nu se stie foarte bine ce.

Planul Tarom este acela de a valorifica prin vanzare avioanele si piesele de schimb aflate pe stoc, cei interesati fiind obligati sa accepte starea tehnica “aşa cum sunt – unde sunt”.

Ramane de vazut daca cele doua A310 vor fi vandute si cat va incasa compania nationala de pe urma afacerii. Anuntul de pe site-ul Tarom nu are o data de finalitate, urmand a fi sters dupa ce avioanele vor fi vandute.

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
OctavianLanceRgabi S. Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
gabi S.
Guest
gabi S.

Nu sunt din acelasi lot cu cele cumparate de Petrica Roman, al treilea fiind cel prabusit?

Octavian
Guest
Octavian

Eu propun ca suma obtinuta sa se imparta dupa urmatoarea formula de calcul: cu cat gradul de rudenie cu directorul general sau alti directori este mai mare, cu atat sa primesti mai mult, minus evident, comisionul de partid.