Ultimele 3 F-16 ajung in tara pe 27 septembrie

Ultimele trei avioane F-16 comadate de Romania din Portugalia vor ajunge in tara in data de 27 septembrie, la un an de la momentul in care primele sase aparate puneau rotile pe pista de la Borcea.

“În data de 27 septembrie vom aduce încă trei avioane și completăm escadrila de 12, cu F-16”, a anuntat recent ministrul Apararii, Adrian Tutuianu.

Dupa ce ultimele trei avioane vor ajunge pe Borcea, Romania va avea o escadrila completa de F-16.

Ramane de vazut daca oficialii MApN ne vor lasa sa participam la eveniment sau daca, asa cum ne-am obisnuit deja, vom fi lasati pe la garduri.

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mihai T.LanceRCezarJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Prima oară au zis că ultimele 3F-16 (să dea domnul să fie ‘ultimile’) vor sosi pe 15 martie,apoi au zis 15 iunie,după aia au zis pe 15 septembrie,acum s-a mutat pe 27 septembrie. Cu voia domnului, În ritmul ăsta pînă la 31 decembrie,să avem parte de ele.

Cezar
Guest
Cezar

@LanceRe,

E gata articolul ala despre F 35? PS Ai citit despre microsupersonicul INCAS? Bagi si tu ceva aici sa discutam si noi pe tema asta? 🙂

Mihai T.
Guest
Mihai T.

Aham, well, sau mai bine zis ei bine, poate ne ajuta bunul Dumnezeu si vointa extraordinara a ROAF sa ne stranga cu mic cu mare pe 27.09 la Borcea pentru ziua portilor deschise. Ce frumos ar fi!