Un avion C-17 Globemaster a aterizat de urgenta pe Aeroportul Mihail KogalniceanuC-17 Globemaster made an emergency landing at Mihail Kogalniceanu Airport

Read Time:52 Second

c-17Un avion american C-17 Globemaster III a efectuat o aterizare de urgenta pe aerportul Mihail Kogalniceanu, de langa Constanta.

Aparatul efectua un zbor militar intre Iordania si Germania, insa in spatiul aerian al Romaniei echipajul a cerut permisiunea de a cobori la o altitudine de 3.300 de metri. Ulterior s-a solicitat aterizarea de urgenta la Kogalniceanu.

Din primele informatii, se pare ca pilotul ar fi sesizat o fisura in parbriz, motiv pentru care a cerut mai intai coborarea la o altitudine sigura si apoi aterizarea de urgenta.

Avionul american, care avea 15 persoane la bord, a aterizat fara probleme.c-17A C-17 Globemaster military airplane made an emergency landing at Mihail Kogalniceanu Airport, near Constanta.

The american airplane took off from Jordan and it was suposed to land at Rammstein base, in Germany. While flying in Romanian air space, the crew noticed a crack in the windshield.

First, the pilots asked to descent at 3.300 meters and then requested permission for emergency landing at Kogalniceanu. The Globemaster landed safely.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Un avion C-17 Globemaster a aterizat de urgenta pe Aeroportul Mihail KogalniceanuC-17 Globemaster made an emergency landing at Mihail Kogalniceanu Airport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post <!--:ro-->Lockheed lanseaza varianta civila a lui C-130J<!--:--><!--:en-->Lockheed launches the civilian version of C-130J<!--:-->
Next post <!--:ro-->Parasutist inconstient, salvat de colegi la 4.000 de metri | Video<!--:--><!--:en-->Unconscious skydiver, saved by his fiends at 12.000 ft | Video<!--:-->