Un avion utilitar An-2 a aterizat fortat langa Strehaia | Video

an-2Un avion utilitar Antonov An-2 a aterizat fortat, vineri, in apropierea localitatii Ciochiuţa, de langa Strehaia, judetul Mehedinti.

Din primele informatii, se pare ca aparatul, care apartine societatii timisorene S.C. Aero Scoroget S.R.L. este imatriculat YR-LRA, efectua un zbor pentru a stropi cu insecticid campurile din zona cand echipajul a sesizat o problema.

Comandantul a decis sa aterizeze fortat si a facut-o foarte bine, nici el si nici ceilalti doi oameni aflati la bord nefiind raniti.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, insa, din fericire, nu a fost nevoie de interventia lor decat in mica masura. Pompierii au avut putin de lucru, ei luand masuri pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Din imaginile survenite de la fata locului, Antonovul a suferit avarii destul de mici, singurele probleme vizibile fiind ruperea trenului de aterizare principal de pe partea stanga si avarierea aripii stangi.

Iata si clipul video, via Romania TV

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Aviatia Magazin » Blog Archive Pilotii avionului care a aterizat fortat erau bauti. Vor avea dosare penale » Aviatia Magazin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of