VIDEO | Patru Eurofightere pe Kogalniceanu

Cele patru avioane Eurofighter Typhoon ale Royal Air Force au pus rotile pe pista aeroportului Mihail Kogalniceanu, de langa Constanta.

Micul comunicat oficial:

“Patru aeronave Typhoon ale Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii au aterizat, astăzi, la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.

Detașamentul britanic format din aproximativ 150 de militari (piloți și personal tehnic) cu aeronave Typhoon, vor executa misiuni de poliție aeriană, în perioada 1 mai – 31 august, alături de aeronavele MiG-21 LanceR și militarii Forțelor Aeriene Române.

Misiunile de poliție aeriană desfășurate în comun vor contribui la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii dintre forțele aeriene române și
britanice.”

Speram ca ai nostri sa anunte si ei treaba asta, care e importanta. La o invitatie pe aeroport pentru a marca momentul sosirii recunosc ca imi cam luasem gandul. Dar macar o comunicare de genul “maine dupa-amiaza vin aia de pe insula”. Sau macar un “peste 4-5-6-7 ore vor veni oamenii aia”. Insa nimic-nimic. Comunicarea oficiala a MApN a inceput cu “au venit”. Multumim frumos!

Iarasi o sa-mi atrag critici si priviri si comentarii rautacioase, dar nu se poate asa ceva. Probabil ca va fi o zi pentru media saptamana asta, acolo unde din nou unii nu vor fi invitati, insa din punct de vedere al comunicarii e dezastru.

7
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LanceRJaptepesCezar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cezar
Guest
Cezar

Ce sa zic…..welcome, guys! 🙂

tepes
Guest
tepes

bina ati venit !

Jap
Guest
Jap

Au venit cu o săptamînă m-ai devreme. I-am primit cu mici și bere? Eu încă aștept F-35.

Cezar
Guest
Cezar

Micii si berea de 1 mai.

Jap
Guest
Jap

Unii dintre noi incep m-ai devreme,să nu le uităm gustul.

Jap
Guest
Jap

End the winer it is Gripen! Cică ăsta e sloganul pe la Sofia.