VIDEO | Patru Eurofightere pe Kogalniceanu

Cele patru avioane Eurofighter Typhoon ale Royal Air Force au pus rotile pe pista aeroportului Mihail Kogalniceanu, de langa Constanta.

Micul comunicat oficial:

„Patru aeronave Typhoon ale Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii au aterizat, astăzi, la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu.

Detașamentul britanic format din aproximativ 150 de militari (piloți și personal tehnic) cu aeronave Typhoon, vor executa misiuni de poliție aeriană, în perioada 1 mai – 31 august, alături de aeronavele MiG-21 LanceR și militarii Forțelor Aeriene Române.

Misiunile de poliție aeriană desfășurate în comun vor contribui la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii dintre forțele aeriene române și
britanice.”

Speram ca ai nostri sa anunte si ei treaba asta, care e importanta. La o invitatie pe aeroport pentru a marca momentul sosirii recunosc ca imi cam luasem gandul. Dar macar o comunicare de genul „maine dupa-amiaza vin aia de pe insula”. Sau macar un „peste 4-5-6-7 ore vor veni oamenii aia”. Insa nimic-nimic. Comunicarea oficiala a MApN a inceput cu „au venit”. Multumim frumos!

Iarasi o sa-mi atrag critici si priviri si comentarii rautacioase, dar nu se poate asa ceva. Probabil ca va fi o zi pentru media saptamana asta, acolo unde din nou unii nu vor fi invitati, insa din punct de vedere al comunicarii e dezastru.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cezar

Ce sa zic…..welcome, guys! 🙂

tepes

bina ati venit !

Jap

Au venit cu o săptamînă m-ai devreme. I-am primit cu mici și bere? Eu încă aștept F-35.

Cezar

Micii si berea de 1 mai.

Jap

Unii dintre noi incep m-ai devreme,să nu le uităm gustul.

Jap

End the winer it is Gripen! Cică ăsta e sloganul pe la Sofia.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x