Organizarea BIAS 2021 a fost suspendată

Read Time:1 Minute, 15 Second

Cel mai mare airshow din România, Bucharest International Air Show, nu va avea loc nici în anul 2021.

Comitetul de Organizare al BIAS a transmis vineri că a luat decizia suspendarea organizării show-ului aeronautic.

Motivele sunt simple, situația actuală în care ne aflăm și incertitudinea legată de organizarea unor evenimente cu public numeros, dar și, atenție, dificultatea găsirii unor sponsori.

Iată și comunicatul oficial:

”Dragi prieteni,

Comitetul de Organizare BIAS – format din reprezentanții organizatorilor: CN Aeroporturi București, care este și sponsor principal, Statul Major al Forțelor Aeriene, Romaero și Aeroclubul României – s-a reunit joi, 6 mai, pentru a analiza posibilitatea continuării organizării BIAS, programat pe 5 septembrie 2021.

Luând în considerare toate aspectele organizatorice în contextul pandemiei de CoVid-19, inclusiv posibilele restricții privind numărul de spectatori precum și dificultățile privind finanțarea evenimentului, Comitetul de Organizare a decis suspendarea organizării BIAS 2021.

Comitetul se va reuni periodic pentru a analiza evoluția situației generale urmând ca, atunci când aceasta va redeveni favorabilă organizării unui eveniment de dimensiunea BIAS, să ia o decizie privind următoarea ediție a celui mai mare show aerian din această regiune a Europei. Reamintim că, începând cu 2012, la BIAS au participat de fiecare dată peste 100.000 spectatori, numărul celor prezenți simultan pe platforma de la Băneasa și Romaero depășind frecvent 50.000.”

Prin urmare, nu avem BIAS anul ăsta. Să sperăm că 2022 va fi mai bun și că, de ce nu, vom plăti bilete pentru a putea finanța un astfel de eveniment.

About Post Author

Marius Doroftei

Fondator si redactor-sef al site-ului AviatiaMagazin.com, jurnalist cu peste 10 ani de experienta in presa online, pasionat de tot ce tine de aviatie, in special de cea militara.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Rusia ar putea primi drone Okhotnik în 3 ani
Next post O mie de parașutiști NATO la Boboc
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x