Rute noi la Wizzair: Bucuresti – Praga si Bucuresti – Sevilla din iulie 2020

Wizzair a anuntat miercuri doua noi rute din Bucuresti, catre Praga si Sevilla, precum si alocarea unui nou avion Airbus A321 bazei din capitala Romaniei.

Incepand cu data de 1 iulie, Wizz va zbura spre Praga cu o frecventa de trei curse pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri.

Se pot face rezervari de acum la pretul promotional de 89 de lei pe segment.

Din 4 iulie operatorul maghiar introduce si zboruri catre Sevilla, cu o frecventa de doua curse pe saptamana, in zilele de marti si sambata.

Si pentru aceasta noua ruta se pot face rezervari la pretul promotional de 139 de lei pe segment.

In plus, Wizz anunta si o crestere a frecventei zboturilor catre Roma, la 13 pe saptamana, Madrid (10 pe saptamana), Bologna (9), Bruxelles (11) si Geneva (4).

“Suntem bucuroși să anunțăm aeronava cu numărul 13 din flota Wizz Air din București, precum și două noi rute. Sevilla este o destinație complet nouă pentru rețeaua Wizz Air și o lansăm din București începând cu iulie 2020 împreună cu Praga, despre care știm că este foarte apreciată de turiștii români. Astfel, rămânem dedicați pieței din România și oferim noi oportunități de călătorie interesante către cele mai atractive destinații din Europa și nu numai. Echipajul nostru profesionist și prietenos va întâmpina în curând pasagerii la bordul noii aeronave Airbus A321 ce va începe să opereze în România din vara anului viitor”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of