”Uniforma” echipajelor în vremea coronei | Eroii de la manșă

În această perioadă în care pe toate canalele oficiale suntem sfătuiți să stăm în case există câteva categorii de oameni care lucrează în mijlocul pericolului. Printre aceste categorii se numără și cea a piloților, fie ei civili sau militari.

Mi-a atras atenția o postare de pe Facebook a celor de la Blue Air, care au prezentat echipajul unuia dintre zborurile de ”repatriere” efectuate în această perioadă.

Cei doi piloți poartă combinezoane de protecție, măști pe gură și nas, ochelari de protecție și viziere. Totul ”sigilat” cu bandă.

Din păcate, nu am văzut ”uniforma” însoțitorilor de bord pentru că îmi imaginez că pasagerii reîntorși din state ca Italia sau Franța nu au fost lăsați singuri.

Iar imaginile de la Blue Air mi-au adus aminte de cele cu piloții militari ai României ce au efectuat misiuni de repatriere cu puțin timp în urmă, și echipați similar.

Nu pot nici măcar să îmi imaginez ce înseamnă să zbori ore întregi în aceste condiții și nu pot decât să mă înclin în fața celor de la manșe, fie ele civile sau militare.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of